ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ Ο ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΨΑΝΗΣ

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Ραψάνης έκοψε την πίτα του στην «Αρχόντισσα» στην Πλατεία της Ραψάνης. Την πρώτη εκδήλωση του Συλλόγου για φέτος τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης, ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Νικολάου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ραψάνης κ. Δημήτρης Ζήλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τεμπών κ. Γεώργιος Κυρίτσης,

ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Αχιλλέας Διψάνας, οι κ.κ. Σύμβουλοι της Ραψάνης , Σοφία Μαργκά, Στέλιος Παζάρας, Ζαχαρίας Ζάχος, Νικόλαος Κλαδίσιος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών κ. Αγγελική Γεροβασίλη με τα μέλη του Συλλόγου, πολλοί συμπατριώτες και φίλοι.

Η Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Ραψάνης, κ. Καλλιόπη Γαζέτα, αναφέρθηκε διεξοδικά στην ομιλία της στις πολλές και ποικίλες ενδιαφέρουσες δράσεις που διοργάνωσε, συνδιοργάνωσε, συμμετείχε ο Σύλλογος τη χρονιά που πέρασε, στα αποτελέσματα αυτών των δράσεων και των συνεργασιών και στις εξελίξεις που υπάρχουν στο ζήτημα των Αγίων Θεοδώρων, καθώς και στα σχέδια που υπάρχουν για το 2020, πάντα σε αγαστή συνεργασία με τον Δήμο Τεμπών, σημαντικούς φορείς και πρόσωπα εντός και εκτός της Ραψάνης.
Χαιρετισμό στην κοπή της πίτας μας απηύθυναν ο Δήμαρχος Τεμπών και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ραψάνης εξαίροντας την προσφορά του Μορφωτικού Συλλόγου στην ανάδειξη του πολιτισμού, της παράδοσης και της ιστορίας της Ραψάνης και υποσχόμενοι κάθε δυνατή βοήθεια και στήριξη στο πολύμορφο έργο του, κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα.

Ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί της πίτας είναι ο Πρόεδρος της Ραψάνης, κ. Δημ. Ζήλος. Το φλουρί αντιστοιχούσε σε ένα κομψότατο γυναικείο ρολόι που χάρηκε η σύζυγός του.

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Ραψάνης εκφράζει την ικανοποίησή του και την χαρά του για την παρουσία τόσων συμπατριωτών και φίλων στην εκδήλωση και υπόσχεται να ανανεώσει το ραντεβού για διασκέδαση με τους φίλους του τις Απόκριες!

“Σας ευχαριστούμε από καρδιάς που μας δίνετε δύναμη να συνεχίζουμε να είμαστε δραστήριοι και χρήσιμοι για την αγαπημένη μας Ραψάνη! Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους!!”, σημειώνουν χαρακτηριστικά τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ