ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ “ΣΤΕΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΑΝΤΙΑ”

Συνεχίζονται, οι παραστάσεις στο Θέατρο «Κώστας Τσιάνος», με πολύ μεγάλη προσέλευση του θεατρόφιλου κοινού, με το κανονικό εβδομαδιαίο πρόγραμμα που είναι:

ΠΕΜΠΤΗ: (Λαϊκή Απογ: 7.00 μ.μ – Γεν. Είσ: 8 €),

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 9.00 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ: 9.00 μ.μ,

ΚΥΡΙΑΚΗ: 7.00 μ.μ.,

με το εξαιρετικό έργο του σπουδαίου Έλληνα Θεατρικού Συγγραφέα, Ιάκωβου Καμπανέλλη: Η ΣΤΕΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΑΝΤΙΑ

Το έργο υπήρξε η βάση για το σενάριο της Στέλλας  με τη Μελίνα Μερκούρη.

Προηγείται της εποχής του και φτάνει σε μας ανατριχιαστικά  σύγχρονο, μιας και το αίτημα της ατομικής ελευθερίας, ιδιαίτερα της γυναίκας σήμερα, ακυρώνεται απ΄τη βία που ασκείται απέναντί της. Η αντίφαση ελευθερία και δέσμευση στις ανθρώπινες σχέσεις και κυρίως στον έρωτα μοιάζει αιώνια και άλυτη.

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Ζούμε σε μια εποχή που οι γυναικο-κτονίες, ιδιαίτερα αυτές που γίνονται μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον, αυξάνουν καθημερινά. Το 2013 ήταν η  πρώτη αιτία θανάτου γυναικών στις ηλικίες 16-44 χρονών.  Η θέση  της γυναίκας  από την Ινδία ως το Μεξικό,  και από την Κύπρο έως την Αμερική είναι το εύκολο θύμα.  Αυτό δυστυχώς κάνει την παράσταση επίκαιρη. Η παράσταση  εστιάζει σ έναν κόσμο όπου το φαίνεσθαι σκοτώνει κάθε χαρά της ζωής. Η γυναίκα είναι ο πρώτος και ο πιο εύκολος στόχος. Οι ελπίδες και τα όνειρα των νέων ανθρώπων  γίνονται συντρίμμια και ο ερωτικός πόθος εφιάλτης…Δεν πρόκειται για τον μεταπολεμικό κόσμο, αλλά για τη  βιαιότητα του σύγχρονου κόσμου.

Ταυτότητα Παράστασης:

Σκηνοθεσία:                   Κυριακή Σπανού

Σκηνικά:                          Ολυμπία Σιδερίδου

Κοστούμια:                     Άση  Δημητρολοπούλου

Μουσική:                        Κώστας  Βόμβολος

Κίνηση:  Μάχη Αγγελούλη, Φωτισμοί: Ζωή Μολυβδά Φαμέλη, Σχεδιασμός Βίντεο: Δημήτρης Ζάχος, Οπερατέρ: Παύλος Λύγουρης , Βοηθοί Σκηνοθέτη: Ειρήνη Ζγούρη, Κωνσταντίνα Τσαμπίρα

Βοηθός σκηνογράφου: Μαρία Όσσα

Φωτογραφίες:                Γιάννης Χατζηαντωνίου

Τρέιλερ:                           Life of Film Productions

Παίζουν αλφαβητικά: Στέλλα Γκίκα, Τάσος Δημητρόπουλος, Χρίστος Κορδελάς, Μαρσέλα Λένα,  Ηλέκτρα Μαγγίνα, Αθηνά Σακαλή, Ηρακλής Τζαφέτας

Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό: 12 € – Προπώληση: 10 €, Λαϊκή απογευματινή – Φοιτητικό – Συνταξιούχοι (άνω των  65 ετών) – Ομαδικό(άνω 10 ατόμων): 8 €, Ανέργων – Α.Μ.Ε.Α:  5 €. Ισχύουν εισιτήρια Ο.Γ.Α – Δικαιούχοι επιταγών θεάματος ΟΑΕΔ, Πληροφορίες – κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο του ταμείου: 2410-533417, καθημερινά: πρωϊ: 10π.μ. – 1μ.μ. και τις ημέρες των παραστάσεων απόγευμα 6μ.μ. – 9μ.μ. Προπώληση εισιτηρίων στο ταμείο  του «Θεσσαλικού Θεάτρου» (ώρες ταμείου) – στο Βιβλιοπωλείο «ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΛΤΣΑ» (ώρες καταστημάτων) και στο viva.gr (όλο το 24ωρο)

Η παράσταση είναι κατάλληλη για παιδιά άνω των 13 ετών

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ