ΠΑΕΙ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ Ο ΘΕΣΓΑΛΑ

Το Φεβρουάριο οι κρίσιμες αποφάσεις για το σχέδιο εξυγίανσης του συνεταιρισμού

Ραγδαίες αλλαγές έρχονται στο γάλα, καθώς νέο γάλα μπαίνει στα ράφια σε Σκλαβενίτη και Βασιλόπουλο. Ποιες είναι οι εξελίξεις που έρχονται. Εξελίξεις έρχονται με το γάλα στα σούπερ μάρκετ και συγκεκριμένα σε Σκλαβενίτη και Βασιλόπουλο, καθώς η ΘΕΣγάλα αποφάσισε να πάει το γάλα και στα ράφια σούπερ μάρκετ των δύο εταιρειών.

Σύμφωνα με το FnB Daily, η εταιρεία αναμένεται να ανακοινώσει συνεργασία με τον AB Βασιλόπουλο, τον Σκλαβενίτη, καθώς και άλλα σουπερμάρκετ.

«Η συνεργασία θα αφορά στη διάθεση όλης της γκάμας των προϊόντων ΘΕΣ γάλα», σημειώνουν πηγές της εταιρείας και προσθέτουν πως, ήδη, η συνεργασία με τον Κρητικό δίνει νέα δυναμική στον Συνεταιρισμό. Η εταιρεία συμφώνησε πρόσφατα με τους πιστωτές (τράπεζες και εργαζομένους) το σχέδιο εξυγίανσης, το οποίο και κατατέθηκε στο δικαστήριο.

«Αναμένουμε εντός Φεβρουαρίου να έχει εγκριθεί το σχέδιο», τονίζουν πηγές της εταιρείας και προσθέτουν πως «οι όποιες αντιρρήσεις από την μεριά των εργαζομένων κάμφθηκαν και συμφώνησαν όλοι στο σχέδιο εξυγίανσης».

Το δικαστήριο πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, χωρίς να εκφράσουν ενστάσεις οι πιστωτές της εταιρείας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ