Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ

Δήλωση της βουλευτή Λάρισας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Άννας Βαγενά-Κηλαηδόνη σχετικά με την επανίδρυση του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής

Η Νέα Δημοκρατία αφού «περιέφερε» το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα από υπουργείο σε υπουργείο, αποφάσισε για άλλη μία φορά να ακολουθήσει τον δρόμο που χάραξε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., επανιδρύοντας το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, που η ίδια κατάργησε.

Η ορθότητα της πολιτικής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. επιβεβαιώνεται για άλλη μία φορά, μετά από τον τομέα της Οικονομίας, τώρα και στον τομέα της Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Η Νέα Δημοκρατία ήταν αυτή που ξεσήκωνε τις τοπικές κοινωνίες εναντίον της κυβέρνησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για τους χειρισμούς της σε σχέση με το προσφυγικό-μεταναστευτικό, ερχόμενη, όμως, αντιμέτωπη στην πράξη με τη «σκληρή» πραγματικότητα, αναγκάζεται να ακολουθήσει επιλογές, που πριν κατακεραύνωνε μόνο και μόνο γιατί δεν ήταν δικές της.

Ευχόμαστε στον νέο υπουργό, κ. Μηταράκη, καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του και ελπίζουμε η επαφή του με τις τοπικές κοινωνίες των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου να είναι από εδώ και πέρα χωρίς περιπέτειες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ