ΕΝΘΕΡΜΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ Ο ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΠΕΤΡΩΤΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Ένθερμος οπαδός του Απόλλωνα Λάρισας και θείος του μεγαλομετόχου της ομάδας Π. Μαντζανά ήταν ο ηλικιωμένος που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο Πετρωτό Τρικάλων, ελάχιστα μέτρα από το σπίτι του! Η ΠΑΕ Απόλλων αποχαιρετώντας τον δικό της μπαρμπα-Χρήστο αναφέρει τα εξής:

“Η οικογένεια της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας από σήμερα είναι …φτωχότερη, μετά την απώλεια ενός ξεχωριστού ανθρώπου που ήταν συνεχώς κοντά στην ομάδα (εντός και εκτός έδρας) εδώ και έξι χρόνια, από τα αλώνια ακόμη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Δεν είναι πλέον μαζί μας ο αγαπητός Μπάρμπα Χρήστος ή Σόφος Χρήστος που ήταν το ονοματεπώνυμό του.

Αγαπημένος θείος αλλά πιο πολύ …πατέρας για τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ κ. Παναγιώτη Μαντζανά, πάντα ήταν με το χαμόγελο στα χείλη και την απεριόριστη αισιοδοξία για την ομάδα.

Άλλωστε ευτύχησε να την δει και να χαρεί, να ανεβεί τα “σκαλοπάτια” του ελληνικού ποδοσφαίρου από την Α1 ερασιτεχνική κατηγορία έως και την Super League 2!

Έφυγε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (16/01/20) για την γη των αγγέλων, ύστερα από τροχαίο δυστύχημα που έγινε μέσα στο Πετρωτό, 20 μ. από το σπίτι του!

Η Εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής (17/01) στις 13.00 στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πετρωτού Τρικάλων.

Όλοι ανεξαιρέτως οι άνθρωποι της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας απευθύνουν τα θερμότερα των συλλυπητηρίων τους, τόσο στον κ. Μαντζανά, όσο και στους οικείους του εκλιπόντος.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει Μπάρμπα Χρήστο και την Κυριακή οι παίκτες μας θα προσπαθήσουν να κάνουν το χρέος τους και για εσένα που δεν θα είσαι πια ανάμεσα μας, στις κερκίδες αλλά θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας!”.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ