Σ. ΒΟΣΣΟΥ, Μ. ΣΟΥΛΤΑΤΟΥ ΚΑΙ ΓΡ. ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Σπουδαία εκδήλωση – αφιέρωμα στον Γιάννη Τζουανόπουλο από τη Φιλαρμονική δήμου Τυρνάβου

Τον στιχουργό, ηθοποιό  και παραγωγό Γιάννη Τζουανόπουλο τιμά και βραβεύει ο Τύρναβος σε μια συναυλία που διοργανώνει η Φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Τυρνάβου τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου και ώρα 7.30 στο Δημοτικό θέατρο.

Ο Γιάννης Τζουανόπουλος είναι μια πολυσχιδής προσωπικότητα, ηθοποιός, στιχουργός, παραγωγός ραδιοφωνικών εκπομπών στην ΕΡΤ, καλλιτεχνικός διευθυντής της Γιορτής του Απόδημου Ελληνισμού και διοργανωτής μεγάλων εκδηλώσεων στο Ηρώδειο και σε άλλους σημαντικούς χώρους με κορυφαία ονόματα.

Στην εκδήλωση θα εμφανιστούν και θα τραγουδήσουν η Σοφία Βόσσου, η Μαρία Σουλτάτου, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, ο Πάνος Κράϊας και ο Γιώργος Αδαμόπουλος, ενώ στο μπουζούκι θα είναι ο σολίστ του μπουζουκιού Μανώλης Καραντίνης αλλά και ο Γιάννης Σταματογιάννης

Συμμετέχουν η Φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Τυρνάβου, η χορωδία του Πολιτιστικού συλλόγου Τυρνάβου, η χορωδία του Μορφωτικού Συλλόγου Πλαταμώνα και ο σύλλογος γυναικών Τυρνάβου. Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει ο καλλιτεχνικός διευθυντής και μαέστρος της Φιλαρμονικής Δήμου Τυρνάβου κ. Σαμαντζής Θέμης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ