ΑΦΑΝΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΚΛΑΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Έκκληση του «Ελεύθερου» προς τους δράστες

Άφαντα παραμένουν τα δύο σκυλιά που κλάπηκαν από χώρο φιλοξενίας του Συλλόγου Προστασίας Κακοποιημένων Ζώων Λάρισας «Ελεύθερος», ενώ ένα τρίτο, που επίσης κλάπηκε, εντοπίστηκε και βρίσκεται ασφαλές σε χώρο του σωματείου.

Μέλη του «Ελεύθερου» αλλά και φιλόζωοι συνεχίζουν τις έρευνες και την κινητοποίηση μέσω διαδικτύου για τον εντοπισμό του ημίαιμου λαμπραντόρ, ηλικίας 3 ετών, όπως και μιας 10χρονης σκυλίτσας ράτσας γκριφόν, ενώ ο σύλλογος απευθύνει έκκληση και προς τους δράστες δηλώνοντας πως δεν πρόκειται να κινηθεί νομικά εναντίον τους και ζητώντας να ενημερωθεί για την κατάσταση των ζώων, αφού το ηλικιωμένο θηλυκό σκυλί αντιμετωπίζει πρόβλημα όρασης.

«Ίσως να μην ξέρατε ότι είναι από φιλοζωική, …ένα μήνυμα μόνο ένα μήνυμα ότι είναι καλά τα ζωάκια μας!!! Η Γκριφονίτσα μας είναι 10 ετών και έχει πρόβλημα όρασης στο ένα μάτι. Δεν μας ενδιαφέρουν οι καταστροφές που προκαλέσατε, ούτε θα στραφούμε νομικά», σημειώνει ο «Ελεύθερος», σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσει τους δράστες.

Αξίζει να αναφέρουμε πως μετά και το ρεπορτάζ της σελίδας το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις με αμέτρητες κοινοποιήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ καλό θα ήταν οι δράστες να ευαισθητοποιηθούν έστω και τώρα επιστρέφοντας τα δύο σκυλιά στο σωματείο που τα φροντίζει μέχρι να χαρισθούν σε όποιον ενδιαφερθεί για την υιοθεσία τους.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ