ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ: ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ

Ρωσικές «σειρήνες» για τον Μπράντον Ρας

Ανώμαλη προσγείωση για τη Λάρισα ΚΑΕ που ανεβάζοντας τον πήχη των προσδοκιών μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις και το νικηφόρο σερί της υποχρεώθηκε σε ήττα από τον ουραγό Άρη στη Θεσσαλονίκη, χάνοντας όχι μόνο τη διαφορά του πρώτου αγώνα αλλά κυρίως τον ενθουσιασμό και την αυτοσυγκέντρωση που τη χαρακτήριζαν στα τελευταία παιχνίδια της.

Δεν μάσησε τα λόγια του ο τεχνικός της ομάδας Β. Αγγέλου, που απόλυτα προσγειωμένος «διέγνωσε» πρόβλημα σταθερότητας, σημειώνοντας παράλληλα την πολύ καλή εμφάνιση και τη δίκαιη επικράτηση του Άρη.

“Δεν έχω να πω πολλά για το παιχνίδι. Όταν ξεκινήσαμε την προσπάθεια στη Λάρισα, αλλά και τέτοιες προσπάθειες ομάδων, που βρίσκονται σε παρόμοια θέση, το πρώτο πρόβλημά τους είναι ότι δεν υπάρχει σταθερότητα. Στον ενθουσιασμό και την απογοήτευση φτάνεις στα άκρα. Είναι το χαρακτηριστικό αυτών των ομάδων, γι’ αυτό και βρίσκονται σε αυτή τη θέση.

Εμείς προσπαθήσαμε να το σταθεροποιήσουμε αυτό, αλλά σήμερα (σ.σ χθες), παρότι κάποιος μπορεί να πει πολλά πράγματα, εγώ θα πω τρία: Δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα, δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση και δεν ήμασταν καλοί ως ομάδα.

Είπα στα παιδιά ότι είναι πολύ δύσκολο να παίζεις μετά από τρεις ήττες ή τρεις νίκες. Συνήθως, μετά από τρεις ήττες φεύγει ο προπονητής, στις τρεις νίκες ο παίκτης δεν ξέρει που είναι, γιατί νομίζω ότι θέλει να φύγει ο παίκτης. Εμείς αντιμετωπίσαμε αυτή την ασθένεια. Δεν βρήκαμε το φάρμακο. Ελπίζω να το βρούμε, να μην χρειαστεί εμβόλιο. Δεν αντιδράσαμε ως ομάδα. Αυτό δεν μειώνει την εξαιρετική εμφάνιση του Άρη. Ο Άρης δεν μας άφησε να κάνουμε τίποτα. Ήταν πολύ πιο έτοιμος σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού και μας κέρδισε δικαιότατα”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κόουτς, δίνοντας το στίγμα του αγώνα.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΚΑΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΣ

Στο μεταξύ η πολύ καλή παρουσία του Μπράντον Ρας με τη φανέλα της Λάρισας κέντρισε το ενδιαφέρον της Ούνιξ Καζάν, με τους παράγοντες της ρωσικής ομάδας να επικοινωνούν με τον σύλλογο.

Αποκαλυπτικός ο Β. Αγγέλλου που ρωτήθηκε σχετικά επιβεβαίωσε την πληροφορία, αναφέροντας πως υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δ. Πρίφτη.

“Ναι, υπήρξε ένα ενδιαφέρον της Unics. Με πήρε τηλέφωνο ο Δημήτρης Πρίφτης, είπαμε αυτά που έπρεπε να πούμε. Ο Brandon έχει συμβόλαιο, είναι επαγγελματίας παίκτης. Δυστυχώς πρέπει να αντιμετωπίσουμε κι αυτά σε αυτές τις ομάδες. Πάντα, όταν παίζει κάποιος καλά, θέλει να πάει κάπου καλύτερα. Κι όταν δεν παίζει καλά, δεν μπορείς να τον αλλάξεις. Οι ομάδες έχουν φτιάξει αυτές τις σχέσεις με τους παίκτες. Εμείς θεωρούμε ότι έχουμε φτιάξει ένα καλό κλίμα στη Λάρισα. Έχουμε μια καλή σχέση και με τον Brandon. Ο πρόεδρος προσπαθεί το καλύτερο για την ομάδα και οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω απ’ αυτόν”, υπογράμμισε ο κόουτς, χωρίς όπως όλα δείχνουν να τίθεται θέμα παραχώρησης του αθλητή.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ