ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΦ. ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Κ. ΣΚΡΕΚΑ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Το αδιαχώρητο στην ετήσια εκδήλωση του Επιμελητηρίου Λάρισας για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στον Πολυχώρο «ΘΕΣΣΑΛΙΑ», ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κωνσταντίνος Σκρέκας.

«Στηρίζουμε την επιχειρηματικότητα δημιουργώντας το περιβάλλον για επενδύσεις, ενώ με την αλλαγή της κυβέρνησης τα πράγματα έχουν πάρει πιο αισιόδοξο δρόμο», ανέφερε ο κ. Σκρέκας, ενώ για επιχειρήσεις «που ακόμη στενάζουν» μίλησε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας.

«Είμαστε στα 10 χρονιά κρίσης, θεωρητικά βγαίνουμε αλλά οι επιχειρήσεις ακόμη στενάζουν», ανέφερε με νόημα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σ. Γιαννακόπουλος, ανακοινώνοντας «άνοιγμα» προς τις αγορές της Σιγκαπούρης μέσα στο 2020 και ζητώντας τη στήριξη του επιχειρηματικού κόσμου από την κυβέρνηση.

«Χρειάζεται μεγάλη στήριξη από την κυβέρνηση, έχουν γίνει κάποιες μειώσεις φορολογικών συντελεστών αλλά δεν αρκούν», τόνισε ο κ. Γιαννακόπουλος, ενώ στο πλαίσιο της εκδήλωσης, την οποία ευλόγησε ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, απονεμήθηκαν βραβεία επιχειρηματικότητας σε γνωστές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη Λάρισα.

Το παρών στην κοπή της πίτας έδωσαν εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τοπικοί βουλευτές, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και μέλη του επιχειρηματικού κόσμου της Λάρισας.

Ειρήνη Παπουτσή

φωτο: larisanew.gr

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ