ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΔΩΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ.Σ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ευχάριστη νότα στην ανάπαυλα του αγώνα του Γ.Σ Τυρνάβου με τον Άδμητο Βελεστίνου καθώς ο πρόεδρος του τμήματος Γ. Ευαγγέλου μαζί με φίλο της φιλοξενούμενης ομάδας προχώρησαν στην κλήρωση ενός tablet για τους φιλάθλους που ενισχύουν προαιρετικά με εισιτήριο στη συμβολική τιμή του 1 ευρώ το σωματείο.

Το TABLET ARCHOS Access 70 WIFI 16GB κέρδισε ο φίλαθλος του Γ.Σ Τυρνάβου Ν. Τσούγκος, ο οποίος ευχήθηκε καλή πορεία και άνοδο στη παραπάνω κατηγορία.

«Τον ευχαριστούμε για τις ευχές του και να του ευχηθούμε και μείς καλορίζικο και πάντα τυχερός!!!», σημειώνει η διοίκηση του Τυρνάβου, ανακοινώνοντας πως στο μέλλον θα πραγματοποιηθούν και άλλες κληρώσεις με πλούσια δώρα.

Έτσι στον Σαββατιάτικο αγώνα με τη Σκόπελο και στην κλήρωση που έγινε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ένας τυχερός κέρδισε ένα Smartwatch με πολλές λειτουργίες (Βηματομετρητή, Παρακολούθηση ύπνου, Ώρα και ημερομηνία, Παρακολούθηση δραστηριότητας – βήματα, Θερμίδες, Ειδοποίηση κλήσεων & SMS κλπ.)

“Ως σύλλογος σεβόμαστε τους φιλάθλους μας και θέλουμε σε κάθε εντός έδρας αγώνα να υπάρχει μια ανταποδοτικότητα προς εσάς που μας στηρίζετε αγοράζοντας έστω και ένα εισιτήριο με την προαιρετική οικονομική ενίσχυση του ενός ευρώ”, αναφέρει η διοίκηση του συλλόγου, καλώντας τους φιλάθλους να στηρίξουν το σωματείο, που φιγουράρει πλέον μόνο πρώτο στη βαθμολογία και φιλοδοξεί για το κάτι παραπάνω από τη νέα σεζόν.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ