ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2020 Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Η Στέλλα Μπίζιου στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Λάρισας

«Ο άνθρωπος αξιολογείται από την ποιότητα και το έργο του, όχι από το φύλο του. Η κατάρριψη των στερεοτύπων απαιτεί εργασία σε πολλά επίπεδα. Η δημιουργία προτύπων είναι ένα από αυτά. Η υποψηφιότητα της κυρίας Σακελλαροπούλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Εύχομαι και ελπίζω το 2020 να είναι η χρονιά της γυναίκας και σε επίπεδο επιχειρηματικότητας»

Με τα λόγια αυτά χαιρέτισε την εκδήλωση του Εμπορικού Επιμελητηρίου η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κ. Στέλλα Μπίζιου, η οποία στάθηκε ιδιαίτερα στους στενούς δεσμούς που την ενώνουν με το Επιμελητήριο της Λάρισας.

«Ένας σημαντικός θεσμός για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και άνθρωποι με τους οποίους συνεργάστηκα στενά επαγγελματικά στο παρελθόν, μου προκαλούν αισθήματα συγκίνησης και περηφάνιας, ειδικά όταν διαπιστώνω πως ο αγώνας τους δικαιώνεται καθημερινά», τόνισε η Λαρισαία βουλευτής, η οποία έκανε ιδιαίτερη μνεία στις προσπάθειες που καταβάλλει η κυβέρνηση της ΝΔ για την ανόρθωση της ελληνικής οικονομίας.

«Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δουλεύει συστηματικά, με σχέδιο και όραμα, έχοντας ως στόχο να ξεπεραστούν όλα εκείνα τα εμπόδια που ορθώνοντας ως τείχη απέναντι στον Έλληνα επιχειρηματία και δεν του επιτρέπουν να αναπτυχθεί σε ένα υγιές περιβάλλον. Ήδη το οικονομικό κλίμα στη χώρα μας έχει αλλάξει και αυτό καταγράφεται, όχι μόνο σε όλες τις έρευνες, αλλά και στην ψυχολογία της αγοράς», κατέληξε η κ. Μπίζιου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ