ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιανουαρίου η ετήσια χοροεσπερίδα και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Μορφωτικού Συλλόγου Τυρνάβου στο κέντρο εκδηλώσεων Ανδρομέδα” social events room “.

Τα μέλη και οι φίλοι του Μορφωτικού, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα και επιβρευβεύοντας με την παρουσία τους, τις προσπάθειες του συλλόγου, γέμισαν το χώρο  και πέρασαν μια βραδιά γεμάτη τραγούδι και χορό.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ευχαρίστησαν τους παριστάμενους στην εκδήλωση και ευχήθηκαν καλή χρονιά με υγεία σε όλους.

Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας με τη σύζυγό του, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Μπρέζας Ανδρέας, οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Σακούτσιος και Λάσκος Μανδηλάς με τις συζύγους και ο επιχειρηματίας Νίκος Μπίζιος εκπροσωπώντας και τη βουλευτή Λάρισας της ΝΔ Στέλλα Μπίζιου.

Το Δ. Σ θέλει να ευχαριστήσει τον κ. Τζίτζιο Φειδία για την άριστη φιλοξενία του στο χώρο της Ανδρομέδας καθώς και τα καταστήματα της πόλης για την προσφορά των δώρων της λαχειοφόρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ