ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΚΑΙ ΒΑΡΥ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΕΛ

Κομβικό το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό την Τετάρτη

Βαρύ το κλίμα στην ΑΕΛ μετά την ήττα αλλά και την άσχημη εμφάνιση στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ, ενώ η ομάδα βρίσκεται πλέον στη 10η θέση της βαθμολογίας με 23 β. δίχως ωστόσο να χάνει την επαφή της με την πρώτη εξάδα, αφού οι ομάδες που τη συμπληρώνουν απέχουν μόλις 3 πόντους από τους «βυσσινί».

Κομβική θεωρείται η εμβόλιμη αγωνιστική της Τετάρτης, με την ΑΕΛ να υποδέχεται στο FC ARENA τον Παναιτωλικό που καίγεται για βαθμούς και τους παίκτες του Μ. Γρηγορίου να καλούνται να ανασυνταχθούν γρήγορα κλείνοντας τα αυτιά σε σχόλια που αφορούν στην απόδοση ποδοσφαιριστών, η οποία και σχετίζεται με εξωαγωνιστικούς παράγοντες.

Σύμφωνα με πληροφορίες έντονος προβληματισμός επικρατεί για την απόδοση της άμυνας αλλά και την αγωνιστική πτώση των Ουάρντα και Κάτσε, την ώρα που δεν λείπουν οι φωνές που συνδυάζουν την αγωνιστική κάμψη των δύο δανεικών παικτών-βαρόμετρο για τη συνολική εικόνα της ομάδας με τα όσα συμβαίνουν με την ιδιοκτησία της Ξάνθης και την εμπλοκή της ΑΕΛ στην υπόθεση!

Αφήνοντας στην άκρη τα σενάρια και την εσωστρέφεια η ΑΕΛ καλείται να ανακάμψει προκειμένου να μην απομακρυνθεί από τους στόχους της, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και η αγωνιστική παρουσία των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, οι οποίοι όπως όλα δείχνουν δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του Μ. Γρηγορίου για τον κρίσιμο αγώνα της Τετάρτης.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ