ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΣΤΗ ΒΑΡΗ

Η δολοφονική επίθεση σε ταβέρνα στη Βάρη το απόγευμα της Κυριακής σύμφωνα με τα σερβικά ΜΜΕ επρόκειτο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ μαφιόζικων ομάδων.  Συγκεκριμένα η εφημερίδα Novosti του Βελιγραδίου αναφέρει ότι τα δύο άτομα που δολοφονήθηκαν στην Βάρη το βράδυ της Κυριακής (19.01.2020) ανήκαν σε μαφιόζικη φατρία που αποκαλείται «Σκάλιαρι»

και τα θύματα ονομάζονταν Ίγκορ Ντέντοβιτς και Στέβαν Σταμάτοβιτς και ήταν ηγετικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης του Μαυροβουνίου.

Σύμφωνα με τη σερβική τηλεόραση RTS, για τον Ίγκορ Ντέντοβιτς εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για απόπειρα δολοφονίας. Η άλλη φατριά ονομάζεται από τις Αρχές «Καβάτσκι» και ξεκίνησαν μαζί την εγκληματική τους δράση από την πόλη Κότορ, διακινώντας σε ολόκληρη την Ευρώπη ναρκωτικά από την Νότια Αμερική.

Η διάσπαση των δύο ομάδων έγινε πριν από έξι χρόνια όταν εξαφανίστηκαν 200 κιλά κοκαΐνης στη Βαλένθια της Ισπανίας. Τότε διασπάστηκαν σε δύο φατρίες, τις «Σκάλιαρι» και «Καβάτσκι», που πήραν τα ονόματα τους από τα τοπωνύμια δύο συνοικισμών του Κότορ και ξεκίνησε ένας κύκλος αίματος που διαρκεί μέχρι σήμερα.

 

TheCaller.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ