ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΠΑΠΑΣ Ο ΡΙΖΟΣ ΚΟΜΗΤΣΑΣ

Το δρόμο της ιεροσύνης, εκπληρώνοντας ένα όνειρο ζωής, φαίνεται ότι διαλέγει ο πρώην δήμαρχος Κιλελέρ,επί σειρά ετών πρόεδρος και δήμαρχος Νίκαιας και σήμερα περιφερειακός σύμβουλος Ρίζος Κομήτσας ο οποίος με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook καλεί γνωστούς και φίλους στη χειροτονία του που θα γίνει το Σάββατο σε διάκονο και την Κυριακή σε ιερέα.

Στην ανάρτησή του ο κ. Κομήτσας αναφέρει:

“Σας καλώ όλους στην χειροτονία μου που θα γίνει ως εξής:

Το Σαββατο 25/1 στην Ι.Μ. Τιμίου Προδρόμου Ανατολάς (Σελίτσανης) το πρωί ώρα 8-10 περίπου σε Διάκονο και την Κυριακή 26/1 το πρωί την ίδια ώρα περίπου στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στην πλατεία της Ανατολής σε Ιερέα, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος κ.κ. Ιγνάτιο”.

Από δήμαρχος, παπάς ο κ. Κομήτσας παραφράζοντας και την λαϊκή ρήση. Εμείς να του ευχηθούμε να είναι άξιος στα νέα του καθήκοντα τα οποία θα επιτελεί στην Ανατολή Αγιάς της Μητρόπολης Δημητριάδος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τη χειροτονία του ο κ. Κομήτσας θα πρέπει να παραιτηθεί από τη θέση του περιφερειακού συμβούλου. Τη θέση του θα καταλάβει ο κ. Χρήστος Γελαλής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ