ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΣ ΕΠΣΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΛΑΝΙΑΚΟ

Πήρε το εισιτήριο και το Μαυροβούνι – Πέμπτη αγωνίζονται Σμόλικας και Δαμασιακός

Την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ πανηγύρισε ο Φαλανιακός, με το συγκρότημα του Τ. Μπεριτζά να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στον μαχητικό Αστέρα Μελισσοχωρίου που αγωνίζεται στην Α1 ΕΠΣΛ, επικρατώντας με 0-2.

Για τους νικητές και τα δύο τέρματα σημείωσε ο Τσιάκος, με κοντινό πλασέ (36’) και εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (50’), ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι στο 89’ με τον νεαρό Ηλία Πανταζή.

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Μάκης Αλεξούδης): Τζήμας, Σδράλης, Γουριώτης, Κολοβός, Σουλιώτης (64’ Δανιλούλης), Γκουντάρας (64’ Sula), Χαρούλης (64’ Διαμαντής), Αγγελακόπουλος, Καραμάνο, Λιάγκας, Καφαντάρης (40’ λ.τ. Μαλαχτάρης).

Φαλανιακός (Τάσος Μπεριτζάς – Κώστας Παπαρίζος): Παπαγούλας, Ιωαννίδης, Πανταζής Η., Κολοβός (69’ Γκανάτσας), Σούλι, Αντωνόπουλος, Πανταζής Γ., Μπλέντι, Λυγούρας Χ. (69’ Φουσίκας), Τσιάκος (56’ Ντανίκας), Λεσάϊ (56’ Καρυώτης).

ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Εξάλλου πρόκριση πανηγύρισε και το Μαυροβούνι που νίκησε τον τοπικό Φιλοκτήτη στη Μελιβοία με 2-4, ενώ το υπόλοιπο πρόγραμμα του κυπέλλου έχει ως εξής:

Τετάρτη 22/1, 14.30

ΑΟ Ναρθακίου – ΠΟΕ

ΑΣ Βορειοηπειρωτών “Ο Πύρρος” – Αετός Μακρυχωρίου

Κεραυνός Δένδρων – Λάρισα 2012

Πέμπτη 23/1, 14.30

Πελασγιώτιδα – Δαμασιακός

Σμόλικας Φαλάνης – Ηρακλής Λάρισας

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ