ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΑΠΑΝΗ 12.000 € ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Θα ανακαλέσει την απόφασή του δήλωσε ο υπουργός μετά το θόρυβο υποστηρίζοντας ότι θα πληρώσει τα χρήματα από την τσέπη του

Σάλο έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης για την έγκριση δαπάνης ύψους 12.000 € ώστε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση κοπής πίτας για την πολιτική ηγεσία και τους εργαζόμενους στο υπουργείο.

Τη σχετική αποκάλυψη έκανε χθες η πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου η οποία και αλίευσε τη σχετική απόφαση που αναφέρει μεταξύ άλλων:

“Εγκρίνουμε την δέσμευση πίστωσης ύψους ( 12.000,00 €) δώδεκα χιλιάδες Ευρώ για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του Προϋπολογισμού εξόδων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ειδικός φορέας 1029 – 101. – 0000000 , Λογαριασμός 2420906001- οικ. έτους 2020 για την “ΚΑΛΥΨΗ ΔΑΠΑΝΗΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΑΑΤ ΟΙΚ. ΕΤΟΥΣ 2020””

Δείτε και τη σχετική απόφαση:

Ο Μ. ΒΟΡΙΔΗΣ

Εν τω μεταξύ με αφορμή το θόρυβο που ξεσήκωσε η απόφασή του ο κ. Βορίδης σε μία προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις σήμερα μιλώντας σε κεντρικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ανακοίνωσε ότι θα ανακαλέσει την απόφαση και ότι θα πληρώσει από την τσέπη του τη δαπάνη και μάλιστα με χρήματα που εισέπραξε σαν αποζημίωση από τον Πάνο Καμμένο!!!

Μιλώντας και στον ΑΝΤ1 ανέφερε και τα παρακάτω:

«Τα 12.000€ αφορούν εκδήλωση για τους εργαζομένους του υπουργείου και τις οικογένειες τους, υπάρχει ανάλογο κονδύλι. Συνολικά θα είναι 1.000 άνθρωποι σε αυτή την εκδήλωση, θα έχει έναν καφέ, γλυκό, τη μίσθωση της αίθουσας, και έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ να μας κατακρίνει. Μας κατηγορούν για την εκδήλωση που κάνουμε για τους εργαζομένους και τα παιδιά τους» σημείωσε ο Μάκης Βορίδης.

Η τοποθέτηση του στον ΑΝΤ1 μάλιστα έκλεισε με καταγγελίες περί ενεργοποίησης του κοινωνικού αυτοματισμού και με ένα γλυκό…«έλα τώρα Γιώργο»

Συγκεκριμένα όταν ο Γ. Παπαδάκης του υπενθύμισε τις περικοπές στο ΕΚΑΣ, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης απάντησε: «Έλα τώρα. Τι είδους κοινωνικός αυτοματισμός είναι αυτός; Με όλον τον σεβασμό σε εκείνον που του κόπηκε το ΕΚΑΣ και σε εκείνον που του κόπηκε ο μισθός και σε εκείνον που του κόπηκε η σύνταξη, αυτό σημαίνει ότι τώρα δεν μπορεί να γίνει μια γιορτή για τους εργαζόμενους; ΟΚ, ρε παιδιά να μην την κάνουμε Αυτή η κριτική είναι ακραία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ