ΗΜΕΡΑ ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η 22α ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Δήλωση της προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Λάρισας Σοφίας Ζαχαρή για την εκλογή της Προέδρου της Δημοκρατίας

Η 22α Ιανουαρίου αποτελεί πλέον μία ημέρα-σταθμό για την Ελληνική Δημοκρατία. Ειδικότερα, σε πανηγυρικό κλίμα διεξήχθη στην ολομέλεια της Βουλής η ονομαστική ψηφοφορία για την εκλογή νέου Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας με την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, νυν πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας, να λαμβάνει ισχυρότατη πλειοψηφία,

υποστηριζόμενη -για πρώτη φορά- από βουλευτές τριών κομμάτων, ήτοι της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, του ΣΥΡΙΖΑ και του Κινήματος Αλλαγής.

Η επιλογή της κ. Σακελλαροπούλου, η οποία σοφά προτάθηκε για το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα από τον Πρωθυπουργό της Χώρας και Αρχηγό της Παράταξής μας Κυριάκο Μητσοτάκη, αποτελεί μία επιλογή που τιμά την αριστεία, την επιστημοσύνη, αλλά και την Ελληνίδα.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , αποδεικνύει για ακόμα μία φορά πως πιστεύει στην αξιοσύνη των γυναικών και στην ισότητα των φύλων, εκλέγοντας την πρώτη γυναίκα ΠτΔ. Εξαιρετικά καταρτισμένη δικαστικός, με δυναμισμό, με προοδευτική σκέψη και κοινωνικές ευαισθησίες, σηματοδοτεί μία συμφωνία ενότητας μεταξύ των Ελλήνων και θα συμβάλλει στο μέτρο του θεσμικά δυνατού και επιτρεπτού στην πολιτική ομαλότητα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ