ΈΚΟΨΑΝ ΠΙΤΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (ΦΩΤΟ)

Σήμερα, Πέμπτη 23 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο ΚΑΠΗ Τυρνάβου. Σε μία κατάμεστη αίθουσα, γεμάτη χαμόγελα και αισιοδοξία ο δήμαρχος Τυρνάβου, κ. Ιωάννης Κόκουρας, ευχήθηκε καλή χρονιά, με υγεία, επισημαίνοντας πως ο Δήμος βρίσκεται και θα βρίσκεται πάντα δίπλα στην τρίτη ηλικία, αρωγός και συμπαραστάτης σε όλα τα ζητήματα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη οι αντιδήμαρχοι, Γ. Σακούτσιος και Χρ. Κατσαρός, η υπεύθυνοι των ΚΑΠΗ Αννα Σκουλαρίκη, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι και το σύνολο σχεδόν των μελών του ΚΑΠΗ που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα.

Εξάλλου σε ζεστό, οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο ΚΑΠΗ Αργυροπουλίου.

Την εκδήλωση άνοιξε ο δήμαρχος Τυρνάβου, κ. Ιωάννης Κόκουρας, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά, με υγεία, αναφερόμενος στην άοκνη προσπάθεια που γίνεται από τον Δήμο Τυρνάβου, ώστε η τρίτη ηλικία να αντιμετωπίζεται με τον απαιτούμενο σεβασμό. Στην εκδήλωση ήταν παρόντες ο πρόεδρο της κοινότητας Απ. Βογιατζής, οι αντιδήμαρχοι Χ. Κατσαρός και Λ. Μανδηλάς,  δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι και μέλη του ΚΑΠΗ.

Το φλουρί της κάθε πίτας αντιστοιχούσε σε μία εικόνα που παραδόθηκε από το δήμαρχο στους τυχερούς των δύο εκδηλώσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ