«ΕΜΦΡΑΓΜΑ» ΣΤΟ 92’ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΣ ΕΠΣΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΜΟΛΙΚΑ ΦΑΛΑΝΗΣ

Στην παράταση αποκλείστηκε και ο Δαμασιακός

Παιχνίδια απαγορευτικά για… καρδιακούς διεξήχθησαν το απόγευμα της Πέμπτης για το κύπελλο της ΕΠΣΛ, με τον Σμόλικα Φαλάνης και τον Δαμασιακό να αποχαιρετούν τελικά τον θεσμό, γνωρίζοντας την ήττα από τον Ηρακλή Λάρισας και την Πελασγιώτιδα αντίστοιχα.

Το μεγάλο ντέρμπι έγινε στη Φαλάνη, με τον Ηρακλή Λάρισας να προηγείται χάρη σε αυτογκόλ του Κολοβού στο 57’, με τον ίδιο παίκτη να εξιλεώνεται για το λάθος του ισοφαρίζοντας στο 91’ με κοντινό πλασέ σε 1-1!

Το ματς έδειξε να πηγαίνει σε παράταση, ωστόσο ο Κακαβίτσης είχε διαφορετική άποψη και στο 92’ έπιασε το σουτ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Γραβάνη για το 1-2, που έμεινε μέχρι τέλους δίνοντας την πρόκριση στον Ηρακλή!

Σμόλικας Φαλάνης (Βασίλης Μπακογιάννης): Γραβάνης, Γκατζούρας, Τσιρογιάννης (59′ Σκούπρας), Κολοβός, Ζαμπέτας, Λάλλος, Μολάς, Ηλιόπουλος (71′ Γουλούλης), Μπέτσης (84′ Χασιώτης), Πίρε (59′ Γκατζούλης), Κακαζούκης.

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Αθανασιάς, Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Τάρτας, Νεμπεγλέρας, Χρηστίδης (86′ Μουξιός), Μανιώτης (42′ λ.τ. Ζαφειρίου), Κακαβίτσης, Νάστας, Γκιουρσάνης.

ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΠΑΜ Η ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ

Παιχνίδι για γερά νεύρα στο «Κουκολίτσιος-Μουσιάρης» με την Πελασγιώτιδα που αγωνίζεται στην Α1 ΕΠΣΛ να παίρνει την πρόκριση απέναντι στον Δαμασιακό επικρατώντας στην παράταση με 2-1 (1-1 κ.α.).

Ο Δαμασιακός, με τον «υπηρεσιακό» Χρ. Λιάπη στην άκρη του πάγκου του, είδε στο 14’ τη μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι της Πελασγιώτιδας μετά από προσπάθεια του Τσιάλτα και τους γηπεδούχους να προηγούνται στο 33’ μετά από ατομική ενέργεια και πλασέ του Ποτού, ωστόσο βρήκε τις απαντήσεις και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με κεφαλιά του Καρακάνου στο 75’.

Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε και μοιραία οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν σε παράταση, με την Πελασγιώτιδα να βρίσκει δίχτυα στο 118’ με τον Τσιαντούλη, ο οποίος με σουτ έγραψε το 2-1 δίνοντας τη νίκη και την πρόκριση στην ομάδα του.

Πελασγιώτιδα (Κώστας Μπακατσής): Μαστοροδήμος, Μαριγκούδης, Γούργος, Γελαλής, Γκόγκος Β., Θώμος (105′ Ιορδανίδης), Κουτσικούλης (85′ Νυχτερίδας), Τσιγγάνης, Ποτός, Τσιαντούλης, Μούτος.

Δαμασιακός (Χρήστος Λιάπης): Νικολακούλης, Μουσιάρης Θ. (57′ Γελαλής), Μπακαΐμης, Οικονόμου (46′ Ιωαννίδης), Καρακάνος, Μουσιάρης Δ., Δούκας (75′ Ραπτοτάσιος), Τσιάλτας, Λούτσος, Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος (40′ Λέτσιος).

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Εξάλλου την πρόκρισή τους στο κύπελλο πανηγύρισαν σε αγώνες που διεξήχθησαν την Τετάρτη ο ΠΟΕ, το Μακρυχώρι και η Λάρισα 2012.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων έχουν ως εξής:

Ναρθάκι-ΠΟΕ 0-3

Πύρρος-Μακρυχώρι 1-3

Δένδρα-Λάρισα 2012 1-4

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ