ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν στην κυβέρνηση να υλοποιήσει τα καταστροφικά της σχέδια για το τσίπουρο εμφανίστηκαν σήμερα κατά τη διάρκεια μαζικής συγκέντρωσης στο Εμμανουήλειο του Τυρνάβου αγρότες του δήμου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των Αγροτικών Συλλόγων και του συλλόγου Αμβυκούχων του δήμου.

Σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν σήμερα οι αγρότες με τα τρακτέρ τους θα συγκεντρωθούν στις 12.30 το μεσημέρι της Δευτέρας στην είσοδο του Τυρνάβου στην Τούμπα, ενώ από την Κυριακή οι αγρότες του Δαμασίου θα βγάλουν τα τρακτέρ τους στην είσοδο του χωριού.

Στη συνέχεια όλοι μαζί θα κατευθυνθούν στο δρόμο Λάρισας Τυρνάβου στο σημείο που συναντά την παλιά εθνική οδό (μάρμαρα Κουτόβα) όπου και θα στηθεί το μπλόκο στο οποίο θα συμμετέχουν αγρότες με τα τρακτέρ τους από όλο το δήμο (Τύρναβος, Αργυροπούλι, Αμπελώνας, Δαμάσι) αλλά και από την περιοχή της Τσαριτσάνης.

Πέρα από το τσίπουρο τα αιτήματα που προβάλουν οι αγρότες με την κινητοποίησή τους είναι ουσιαστικές ενισχύσεις στα ροδάκινα και στα αχλάδια, βελτιώσεις στο ασφαλιστικό, και ουσιαστικές αλλαγές στον ΕΛΓΑ.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com