ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΒΙΚΗ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΤΣΗΣ

Με την εντυπωσιακή ξανθιά δημοσιογράφος Βίκυ Παπαλουκά που είχε αφήσει άκρως θετικές εντυπώσεις μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή του υπουργείου Εθνικής  Άμυνας «Με Αρετή και Τόλμη» και εν συνεχεία στο Star ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας την Ημέρα των Ερωτευμένων, 14 Φεβρουαρίου. ο βουλευτής Γρεβενών της ΝΔ και γνωστός δικηγόρος Ανδρέας Πάτσης.

Η Βίκυ Παπαλουκά, λοιπόν, θα παντρευτεί με τον βουλευτή στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας, στην Κηφισιά.

Πρόκειται για έναν έρωτα που γεννήθηκε μέσα στο περασμένο έτος και ισχυροποιήθηκε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης προεκλογικής περιόδου για τις εθνικές κάλπες, μεταξύ πολιτικών γραφείων και περιοδειών. Ο δικηγόρος Ανδρέας Πάτσης ήταν υποψήφιος για πρώτη φορά διεκδικώντας τη βουλευτική έδρα της εκλογικής περιφέρειας των Γρεβενών.

Με πολυετή εμπειρία στην τηλεόραση, καθώς παρουσίαζε δελτία ειδήσεων και εκπομπές, η Βίκυ Παπαλουκά εξελίχθηκε πριν από τις εκλογές σε «δεξί χέρι» του υποψηφίου, με τον έρωτά τους να δυναμώνει. Το ζευγάρι, μάλιστα, θα χορέψει τον «χορό του Ησαΐα» με κουμπάρους τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα και την σύζυγό του Βασιλική Τσόγκα.

thecaller.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ