Δ. ΒΙΤΣΑΣ: ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥ

Επίσκεψη στον Τύρναβο και την Ελασσόνα πραγματοποιούν σήμερα ο βουλευτής και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρης Βίτσας και ο βουλευτής και τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Ραγκούσης, ενώ με αφορμή την παρουσία του στη Λάρισα ο Δ. Βίτσας παραχώρησε συνέντευξη τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

«Με τη συμπλήρωση 5 χρόνων από τις εκλογές του 2015 που ανέδειξαν τον ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση της χώρας, πλέον βρισκόμαστε με ένα ισχυρό αντιπολιτευτικό ποσοστό την ώρα που η χώρα αντιμετωπίζει νέα και σοβαρά προβλήματα», ανέφερε ο κ. Βίτσας, επικεντρώνοντας στην ευρύτερη ένταση που καταγράφεται στην Ανατολική Μεσόγειο και τις σχέσεις με την Τουρκία, τις εξελίξεις στο προσφυγικό-μεταναστευτικό και το επίπεδο της Δημοκρατίας και της Οικονομίας.

«Σε 6 μήνες διακυβέρνησης και με “στρωμένη” οικονομία η κυβέρνηση της ΝΔ παρουσίασε το πραγματικό αντιλαϊκό της πρόσωπο, ψηφίζοντας μάλιστα έναν εκλογικό νόμο μιας υπερενισχυμένης αναλογικής που “βολεύει” το οικονομικό σύστημα και τις “συμμαχίες” με συμφέροντα και ΜΜΕ», τόνισε ο πρώην υπουργός, προσθέτοντας πως στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να επανέλθει στην εξουσία.

«Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή η πολιτική να μην κρατήσει πολύ, να γίνουμε κυβέρνηση για να συνεχίσουμε την πολιτική που εφαρμόζαμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας την τοποθέτησή του ο κ. Βίτσας στάθηκε και στο μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ, περιγράφοντας απτά αποτελέσματα όσον αφορά στη διεύρυνσή του.

«Στον ΣΥΡΙΖΑ θα ενταχθούν όσοι θέλουν να το κάνουν, χωρίς προαπαιτούμενα», διεμήνυσε ο Δ. Βίτσας.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ