ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΑ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΟΜΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Την ευκαιρία να ενημερωθεί για τη λειτουργία της δομής του Αριστέα στον Αμπελώνα, αλλά και να συνομιλήσει με εργαζόμενους, και φιλοξενούμενους είχε σήμερα το πρωί η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου η οποία επισκέφθηκε τη δομή συνοδευόμενη από τους βουλευτές Χρ. Κέλλα και Στ. Μπίζιου και στελέχη του υπουργείου.

Στον Αριστέα την υποδέχθηκαν ό δήμαρχος Τυρνάβου Γ. Κόκουρας, η διοίκηση της δομής, οι εργαζόμενοι ενώ η ευχάριστη έκπληξη ήταν η θερμή υποδοχή που της επιφύλαξαν οι τρόφιμοι, που την ξενάγησαν στα δωμάτιά τους, στους χώρους άθλησης και ψυχαγωγίας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης η κ. Μιχαηλίδου αφού απέκτησε μια πλήρη εικόνα των χώρων δήλωσε ενθουσιασμένη από τις υποδομές, αλλά και από τη δουλειά που γίνεται από τους εργαζόμενους και τη διοίκηση, ενώ με ενδιαφέρον άκουσε και το αίτημα που της υποβλήθηκε από όλους για ενίσχυση της δομής με προσωπικό ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει και η νέα πτέρυγα που αν και έτοιμη να υποδεχθεί άτομα, δεν ανοίγει αφού δεν υπάρχει προσωπικό.

Η κ. Μιχαηλίδου άφησε να εννοηθεί ότι θα γίνει προσπάθεια ενίσχυσης του προσωπικού μέσα και από προγράμματα του ΟΑΕΔ που θα ξεκινήσουν μέσα στο επόμενο διάστημα.

Με την ολοκλήρωση της επίσκεψης σε δήλωσή της η κ. Μιχαηλίδου ανέφερε: «Ευχαριστώ πολύ το διοικητικό συμβούλιο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Θεσσαλίας, τους εργαζόμενους και τα παιδιά για τη θερμή υποδοχή σήμερα εδώ στο παράρτημα «ο Αριστεύς» στον Αμπελώνα της Λάρισας. Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για το έργο που επιτελείται, τις καθημερινές δυσκολίες, καθώς και για Τις προτεραιότητες του υπουργείου σχετικά με τα κέντρα πρόνοιας. Συγχαρητήρια σε όλους για την εξαιρετική δουλειά και την ουσιαστική στήριξη και αγάπη που προσφέρουν!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ