«ΔΙΠΛΟ» ΣΤΗ ΧΑΛΚΗ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.Σ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Συνεχίζεται η… προέλαση του Γ.Σ Τυρνάβου στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΘ, με την ομάδα παρά τις απουσίες τεσσάρων βασικών παικτών να περνά νικηφόρα και από τη Χάλκη επικρατώντας του τοπικού Ηρακλή με σκορ 39-50.

Κύριο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος οι δυνατές άμυνες, με τους παίκτες του Αχ. Ζυγελόπουλου να βρίσκουν και τις επιθετικές λύσεις, καθώς πήραν από την αρχή κεφάλι στο σκορ και έχοντας ένα πολύ καλό τρίτο 10λεπτο διατήρησαν μέχρι τέλους το προβάδισμα πανηγυρίζοντας το «διπλό» στη δύσκολη έδρα του αντιπάλου τους.

Δεκάλεπτα: 4-10, 13-20, 20-35, 39-50.

Ηρακλής Χάλκης (Πατάκης): Ζαβλιάκης 7(1), Ντίκος 9, Θεοδωρούλης, Πούρικας 12, Σταθάκος Β. 3, Νανούλης 6(1), Σταθάκος Δ., Τσιούπρας, Παπαρίζος, Μποτσαρόπουλος 2.

Γ.Σ Τυρνάβου (Ζυγελόπουλος): Στεφανής 2, Παπαμιχαήλ, Παπάζογλου 15(1), Κρητικός 6, Κότσιρας 2, Μουσουλής Γ. 8, Μάρκου 2, Παπακωνσταντίνου, Χασαμπαλιώτης 7(1,) Μάλκας 3, Αρότσιος 3, Μουσουλής Α. 2.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΧ. ΖΥΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

«Παρά τις τέσσερις απουσίες με πλουραλισμό στην επίθεση και πολύ καλές άμυνες πήραμε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, καθώς η συνεισφορά τους ήταν εξαιρετική αποδεικνύοντας πως ο Γ.Σ Τυρνάβου είναι μια οικογένεια», δήλωσε στο paidis.com ο τεχνικός του Τυρνάβου.

Από την πλευρά της η διοίκηση του συλλόγου συγχαίρει τους Αγορογιάννη-Πανταζή για την άψογη διαιτησία σημειώνοντας σε ανακοίνωσή της τα εξής:

“Συγχαρητήρια και στους 12 παίκτες μας που αγωνίστηκαν αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ποιος είναι το αφεντικό της κατηγορίας. Πολλά συγχαρητήρια επίσης στην ομάδα της Χάλκης για το μπασκετικό και ελεύθερο παιχνίδι και για την άψογη φιλοξενία της προς την αποστολή μας. Τους ευχαριστούμε!!!”.

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Εξάλλου στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της προχώρησε την Παρασκευή η αντρική μας ομάδα μπάσκετ του συλλόγου, μέσα σε οικογενειακή και άκρως μπασκετική ατμόσφαιρα, αφού πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο μετά το τέλος της προπόνησης.

Τυχερός της εκδήλωσης, που ολοκληρώθηκε με ευχές για μια δημιουργική νέα χρονιά, γεμάτη υγεία, χαρές, και άνοδο στην Α2 ΕΣΚΑΘ, ήταν ο play maker της ομάδας Σταύρος Στεφανής.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ