ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΠΗΡΕ ΤΗ ΝΙΚΗ Ο ΣΜΟΛΙΚΑΣ

Το ενδιαφέρον των φιλάθλων συγκέντρωσε ο αγώνας του Σμόλικα Φαλάνης με το Βλαχογιάννι, στη μετά Β. Μπακογιάννη εποχή, ενώ η ομάδα εμφανίστηκε με υπηρεσιακό τεχνικό δίδυμο στον πάγκο της πανηγυρίζοντας τη νίκη με 2-0.

Οι Στυμονιάρης-Σκούπρας κάθισαν στην άκρη του πάγκου βλέποντας τον Σμόλικα να πετυχαίνει από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, παίρνοντας τελικά τη νίκη που τον έφερε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Το σκορ άνοιξε στο 31’ ο Μπέτσης, ενώ τη νίκη «κλείδωσε» στο 52’ ο Μπόντε γράφοντας το 2-0, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, ωστόσο «σκιά» στο θετικό αποτέλεσμα έριξε ο τραυματισμός του Ηλιόπουλου που αποχώρησε από το παιχνίδι μόλις στο 10ο λεπτό.

ΣΜΟΛΙΚΑΣ (Θ. Στυμονιάρης-Β. Σκούπρας): Γραβάνης, Γκατζιούρας, Σκούπρας, Κολοβός, Ζαμπέτας, Λάλλος, Μπόντε, Μολάς, Ηλιόπουλος (10΄λ.τ Γουλούλης), Μπέτσης (78΄Γκατζούλης), Κακαζούκης.

ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ (Ν. Φακίτσας): Βουγιουρδής, Τσούντσουρας Χ. (78΄Τσούτσουρας Σ.), Κωνσταντινίδης, Κολιός, Τσιάρας, Γκουρομπίνος Μ., Τασιούλης (61΄Πέτρου), Κοντοθανάσης, Ράχης, Αλεξίου, Νάτσης.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ