ΑΜΠΕΛΩΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΣΕ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ «ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ»

Στους τηλεοπτικούς τους δέκτες «καρφώθηκαν» το βράδυ της Κυριακής ουκ ολίγοι Αμπελωνίτες και Λαρισαίοι παρακολουθώντας γνωστή σειρά που σκηνοθετεί ο Μ. Μανουσάκης, καθώς το «Κόκκινο Ποτάμι», που κέρδισε τις προτιμήσεις των τηλεθεατών, ξεκίνησε το 17ο επεισόδιό του με σκηνές που γυρίστηκαν στον Παλαιό Παντελεήμονα και στις οποίες συμμετείχαν μέλη

του συλλόγου Εστία Παράδοσης Πολιτισμού του Αμπελώνα και του Συλλόγου Ποντίων Λάρισας.

Οι σκηνές αναπαριστούν την έξοδο των Ποντίων Χριστιανών από την Αμισσό και την πορεία στο άγνωστο, ενώ τα μέλη του Συλλόγου Ποντίων Λάρισας, κάνοντας γνωστή την εμπειρία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ευχαριστούν την παραγωγή αλλά και την Ένωση Ποντίων Πιερίας για τη συνεργασία.

«Ευχαριστούμε το Σύνδεσμο Ποντιακών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας & Θεσσαλίας που μας έδωσε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε κι εμείς στα συγκεκριμένα γυρίσματα, ανταποκρινόμενος άμεσα στο αίτημα της παραγωγής. Οι σκηνές που γυρίστηκαν μεταξύ άλλων αφορούν τον πρώτο εκτοπισμό των Ποντίων από την Αμισό και την επιστροφή τους μετά την ήττα των Τούρκων από τους Ρώσους. Αναμένουμε με αγωνία να δούμε το τηλεοπτικό αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε τον κ. Μανούσο Μανουσάκη και όλη την ομάδα παραγωγής με το συνεργείο για την άψογη αντιμετώπισή τους και για την “οικογενειακή” ατμόσφαιρα την οποία βιώσαμε. Επίσης και την ομάδα από την Ένωση Ποντίων Πιερίας με τους οποίους συνεργαστήκαμε άψογα και περάσαμε πολύ όμορφα», αναφέρει ο σύλλογος.

Ανήσυχοι, δραστήριοι μα και τηλεοπτικά αστέρια οι Πόντιοι της Λάρισας, αλλά και οι Αμπελωνίτες που μεταξύ άλλων βρήκαν την ευκαιρία να τα πουν και με τον δικό μας Τάκη Βαμβακίδη που μετέχει με πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ