ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΟΙ «ΓΑΛΑΖΙΟΙ» ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Α. ΛΑΧΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟ

Με τις αγροτικές κινητοποιήσεις να ξεκινούν για τον αγροτικό κόσμο της Θεσσαλίας η αναιμική συμμετοχή στο μπλόκο του Πλατυκάμπου και κυρίως το «άκυρο» που προέκυψε από τους αγρότες των Φαρσάλων έφεραν και τις πρώτες κόντρες μεταξύ των αγροτών, ενώ οι δηλώσεις του β’ αντιπροέδρου της ΕΟΑΣΝΛ Α. Λαχανά περί «γαλάζιων που τα βρήκαν με το υπουργείο» άνοιξε τον διαδικτυακό διάλογο,

με γνωστούς αγροτοσυνδικαλιστές να περνούν στην αντεπίθεση.

«Δηλώσεις Αλέκου Λαχανά ..Οχετός Λάσπης & Βρωμιές χωρίς Στοιχεία ! Απέτυχες λοιπόν σε 2 μήνες… 2 Φορές!», ήταν η χαρακτηριστική ανάρτηση του Χρ. Σιδερόπουλου που άνοιξε τον διάλογο, με τον Φάνη Τραγάκη να προσυπογράφει προσθέτοντας μάλιστα πως «Αυτά παθαίνεις όταν δεν ΑΚΟΥΣ τον κόσμο και λειτουργείς εγωιστικά …».

Ακόμη πιο αιχμηρός ο Τυρναβίτης Νίκος Ρεβήσιος σχολιάζοντας στην ίδια ανάρτηση δεν διστάζει να κάνει λόγο για «αιτήματα που τα έβγαλε ο Περισσός», ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και η παρέμβαση του εκπροσώπου τύπου της ΕΟΑΣΝΛ Σωκράτη Αλειφτήρα, ο οποίος ρωτά ευθέως τους συναδέλφους του αν εξαφανίστηκαν «για να μην πέσει η ΝΔ»!

«Αν ο διάλογος που αναπτύχθηκε μέσω πληκτρολογίου γινόταν νωρίτερα στις αίθουσες συσκέψεων και τις ανοιχτές συνελεύσεις ίσως η εικόνα αλλά και η αντιμετώπιση από την κυβέρνηση να ήταν εντελώς διαφορετική για την αγροτιά και τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει», σχολίασε με πίκρα αναγνώστης της σελίδας, δίνοντάς μας έτσι και το έναυσμα για το σχόλιο.

Άδικο είχε;

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ