ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΤΙΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Προφανώς και το θέμα δεν είναι καινούργιο, ωστόσο η απογοητευτική εικόνα με τις άδειες καρέκλες και τις πολλές απουσίες κατά τις μεσημεριανές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας πλέον δεν περνά απαρατήρητη, με τους πολίτες-και όχι μόνο- να σχολιάζουν αρνητικά την κατάσταση που επικρατεί.

Η ίδια εικόνα στην αίθουσα και στη συνεδρίαση της Τρίτης, με την επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ρένα Καραλαριώτου μάλιστα να κάνει γνωστή στο προεδρείο απόφαση της παράταξης σύμφωνα με την οποία η «Λάρισα Μπροστά» δεν θα συμμετέχει ξανά σε μεσημεριανές συνεδριάσεις, εκτός εάν η συζήτηση αφορά κάποιο πολύ σοβαρό θέμα.

«Αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι εργάζονται και αδυνατούν να βρίσκονται στις συνεδριάσεις που ορίζονται μεσημεριανές ώρες», σημείωσε η Ρ. Καραλαριώτου, με τον πρόεδρο του ΔΣ Δ. Δεληγιάννη να κατανοεί το πρόβλημα, ανταπαντώντας πως «διαρροές» προκύπτουν και τα απογεύματα, λόγω των πολλών εκδηλώσεων που προγραμματίζονται Τρίτη και Πέμπτη στην πόλη.

Ας μας επιτραπεί πάντως να προσθέσουμε στα παραπάνω και τον επιπλέον… πονοκέφαλο «κοπές πίτας». Βλέπετε και μόνο να σκεφτεί κανείς πως στη Λάρισα «τραβούν» κοντά μέχρι τον Μάρτιο βάλε και λογάριασε τι εικόνες θα αντικρίζουμε προσεχώς στην αίθουσα!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ