Γ. ΑΔΑΜΟΥΛΗΣ: ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΓΝΛ;

Εξηγήσεις για τους λόγους της παραίτησής του ζητά ο πολιτευτής Λάρισας της ΝΔ Γ. Αδαμούλης, εξαπολύοντας νέα επίθεση στην κυβέρνηση Κυρ. Μητσοτάκη για τις επιλογές στο χώρο της υγείας, με ανάρτησή του στο fb. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Αδαμούλης αναφέρει:

Τι συμβαίνει στον πολύπαθο χώρο τής υγείας;
Παραιτείται ο διοικητής του ΓΝΛ! Γιατί;

Συγκρούστηκε με τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Σερέτη;

Συγκρούστηκε με συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ για επιλογές του;

Ότι κ να ισχύει αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα. Δικαιούμαστε να μάθουμε όλη την αλήθεια.

Ναι κ. Μπαλλή οφείλεται να πείτε τους πραγματικούς λόγους της παραίτησης σας.
Με ποιο δικαίωμα πριν λαλήσει ο αλέκτωρ εσύ υποβάλεις την παραίτησή σου επικαλούμενος “δήθεν” προσωπικούς λόγους;

Ναι κ Σερέτη έχεις υποχρέωση να ενημερώσεις τους Πολίτες της Λάρισας αν ισχύει η όχι η σύγκρουσή σας με τον κ. Μπαλλή; σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του Τύπου.

Τώρα η κυβέρνηση δέσμια της ιδεοληψίας “των βαριών βιογραφικών” και των επιλογών της “έχασε” ένα επτάμηνο στο χώρο τής πολύπαθης υγείας μέχρι να ορίσει τούς νέους διοικητές των νοσοκομείων, μετά το φιάσκο των πρώτων επιλογών της κ ξάφνου έχουμε πρόβλημα διοικητή στο ΓΝΛ. Έλεος!

Δεν έχουν καταλάβει ακόμα στην κυβέρνηση ότι, πολιτική είναι η αντιμετώπιση της ζώσας πραγματικότητας;

Σε μία δύσκολη περίοδο για την πατρίδα μας με το μεταναστευτικό να λειτουργεί ως βόμβα στα θεμέλια τού κράτους, με τον Ερντογάν να μην ξέρει τί ζητάει πλέον ,αντί να κλείνει θέματα δυστυχώς ανοίγει όπως στην περίπτωση του ΠΑΟΚ .

Οι καιροί ού μενετοί και οι Έλληνες πάνω απ’όλα χρειάζεται να είμαστε ενωμένοι, για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε όλους τούς κινδύνους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ