ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Συγκίνηση για την παρουσία του ρασοφόρου Ρ. Κομήτσα

Περίσσευαν οι ευχές μα και η συγκίνηση στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, καθώς των εργασιών του σώματος προηγήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας, με τα βλέμματα να στρέφονται στον ρασοφόρο πλέον περιφερειακό σύμβουλο Ρίζο Κομήτσα, που εμφανώς συγκινημένος δεχόταν ευχές για την απόφασή του.

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, που ευχήθηκε «καλή χρονιά και καλή επιτυχία στο έργο όλων», ενώ παίρνοντας τον λόγο ο Περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός, που δεχόταν ευχές και για τα γενέθλιά του, ευχήθηκε με τη σειρά του «υγεία, πρόοδο και καλές συνεργασίες» στο σώμα.

Απευθυνόμενος στον Ρ. Κομήτσα ο Περιφερειάρχης ευχήθηκε καλή δύναμη, σημειώνοντας πως «ένας άξιος άνθρωπος έκανε μια συνειδητή επιλογή ζωής», ενώ έντονα φορτισμένος ο Ρίζος Κομήτσας ευχαρίστησε τους συναδέλφους του, υπογραμμίζοντας πως «Εκκλησία και Τοπική Αυτοδιοίκηση έχουν κοινό τόπο, καθώς ασχολούνται με τον άνθρωπο».

«Υπηρετώ την αυτοδιοίκηση από το 1983 και παραμένω ενεργός πολίτης. Από κει και πέρα θα το δουν οι νομικοί εάν υπάρχει ασυμβίβαστο», κατέληξε ο κ. Κομήτσας, αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί πως υπάρχει η βούληση να συνεχίσει να προσφέρει από τα έδρανα του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Τυχερός της εκδήλωσης ήταν ο περιφερειακός σύμβουλος Θ. Τσιάρας, που βρήκε το φλουρί της βασιλόπιτας παίρνοντας από τα χέρια του Περιφερειάρχη το σχετικό δώρο που ήταν ένα κωνσταντινάτο!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ