ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΒΓΗΚΕ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΜΕ ΛΑΡΙΣΑΣ ΛΟΓΩ ΔΑΚΕ

Επιβεβαιώνοντας πλήρως προηγούμενο ρεπορτάζ του paidis.com περί διαφωνιών στους κόλπους της ΔΑΚΕ καθηγητών Λάρισας που δεν επιτρέπει τη συγκρότηση σε σώμα του νέου δ.σ. της ΕΛΜΕ Λάρισας, στη σημερινή συνεδρίαση του δ.σ. της ΕΛΜΕ που είχε μεταξύ των θεμάτων και αυτό της ανάδειξης προεδρείου, η κόντρα μεταξύ των μελών της γαλάζιας παράταξης φάνηκε ξεκάθαρα στη συνεδρίαση,

με δύο μέλη της παράταξης να τονίζουν ότι δεν πρόκειται να πάρουν μέρος στη συζήτηση του θέματος ανάδειξης προεδρείου, αφού δεν υπάρχει απόφαση της παράταξης για τη στάση της στο συμβούλιο και ένα άλλο μέλος επίσης της ΔΑΚΕ να σημειώνει ότι οι δύο δεν εκφράζουν τη θέση της παράταξης.

Πιο συγκεκριμένα οι δύο σύμβουλοι της ΔΑΚΕ κ.κ. Φούντας και Μπατσίλα δήλωσαν ότι δεν θα συμμετέχουν στη συζήτηση για το προεδρείο επειδή δεν υπάρχει απόφαση για τη στάση της παράταξης ενώ ο κ. Παναγιώτου τους διέψευσε τηρώντας διαφορετική στάση στη σημερινή συνεδρίαση.

Και σαν να μην έφταναν αυτά το 4ο μέλος της ΔΑΚΕ στο συμβούλιο ο κ. Νίκος Ζέρβας ανακοίνωσε ότι παραιτείται από το συμβούλιο για προσωπικούς λόγους. Τη θέση του κ. Ζέρβα αναμένεται να πάρει ο κ. Κώστας Κωστόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επιχειρήθηκε από την πλευρά των ΣΥΝΕΚ να αρθεί το αδιέξοδο με πρόταση για συζήτηση του θέματος χωρίς απαρτία, αλλά έπεσε στο κενό αφού πάντα μέχρι σήμερα η εκλογή προεδρείου γίνεται με απαρτία.

Λόγω της ενδοπαραταξιακής κόντρας στη ΔΑΚΕ, πέρασαν περίπου δύο μήνες από τις εκλογές και η ΕΛΜΕ δεν έχει προεδρείο, ενώ όλα δείχνουν ότι μάλλον θα χρειαστεί παρέμβαση από τα κεντρικά της παράταξης για να υπάρξει ενιαία γραμμή στο θέμα του προεδρείου, αν και θεωρείται δύσκολο να υπάρξει τελική συμφωνία για το πρόσωπο του προέδρου, θέση που διεκδικούν σήμερα οι κ.κ. Παναγιώτου και Φούντας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ