ΣΕΛΙΔΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σε μια πρωτοποριακή όσο και ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί κίνηση προχωρά φιλοζωικός σύλλογος της Λάρισας δημιουργώντας σελίδα όπου και θα δέχεται ηλεκτρονικά τις καταγγελίες πολιτών που αφορούν σε κακοποιήσεις ζώων.

Την πρωτοβουλία είχε ο Σύλλογος Προστασίας Κακοποιημένων Ζώων Λάρισας «Ελεύθερος», που έκανε γνωστό πως από 1ης Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει σελίδα για την «υποδοχή» καταγγελιών ηλεκτρονικά, ενώ σύμφωνα με τον σχεδιασμό η κάθε καταγγελία θα αριθμείται και παρακολουθώντας κανείς τη σελίδα θα μπορεί εύκολα να διαπιστώνει την εξέλιξη τα υπόθεσης με βάση το νούμερό του.

Σημειώνεται πως το σωματείο είναι πανελλαδικό και ως εκ τούτου μπορεί να δέχεται και καταγγελίες εκτός Λάρισας, ενώ όπως επισημαίνεται από τον «Ελεύθερο» σε περίπτωση που οι άνθρωποί του δεν είναι σε θέση να ασχοληθούν με κάποια καταγγελία θα εξηγούν τους λόγους στον καταγγέλλοντα.

Αν μη τι άλλο πολύ καλή η κίνηση, αν και πολύ φοβόμαστε πως δεν θα σηκώνουν κεφάλι από τις οθόνες των υπολογιστών οι άνθρωποι του συλλόγου με τόσους απαράδεκτους που δυστυχώς «αλωνίζουν» κακοποιώντας ζώα στον νομό και όχι μόνο.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ