“B&BEE” ΤΟ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Ενα υπερσύγχρονο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ξεκίνησε τη λειτουργία του στον Τύρναβο, προσφέροντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες σε παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών.

Οι ιδιοκτήτριες του κέντρου Ελένη Μπαλογιάνη και Αποστολία Μπαντραλέξη αξιοποιώντας την άριστη επιστημονική τους κατάρτιση, δημιούργησαν έναν υπερσύγχρονο χώρο με πολύ μεράκι και ακολουθώντας τις σύγχρονες προτάσεις, ώστε τα παιδιά που θα φιλοξενούνται να περνούν ευχάριστα και δημιουργικά τις ώρες τους, αξιποιώντας τον ελεύθερο χρόνο τους με πολλές οργανωμένες δραστηριότητες.Στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών “B and BEE” τα παιδιά ασχολούνται με χειροτεχνίες και κατασκευές, με επιτραπέζια παιχνίδια, με εικαστικές δραστηριότητας και οικοτεχνίες.

Παράλληλα στο χώρο διοργανώνονται αθλοπαιδιές και προγράμματα γυμναστικής, μουσικοκινητικές δραστηριότητες, χορός, κουκλοθέατρο, θεατρικό παιχνίδι, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για cinema time.

Στο χώρο γίνονται μαθήματα ρομποτικής και υπολογιστών, μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, κηπουρικής και ανθοκομίας αλλά και περιβαλλοντικής αγωγής.

Στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών “B and BEE” γίνονται δεκτά παιδιά από όλο το δήμο Τυρνάβου με voucher μέσω ΕΣΠΑ που δεν έγιναν δεκτά σε άλλα Κ.Δ.Α.Π., αλλά και παιδιά χωρίς voucher για όλο το χρόνο.

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών “B and Bee” βρίσκεται στο κέντρο του Τυρνάβου στην οδό Κιλελέρ 23 δίπλα στα ΕΛΤΑ προσφέροντας τη δυνατότητα για άνετο πάρκινγκ για τους γονείς και λειτουργεί καθημερινά από τις 1.30 μ.μ. έως τις 9.30 μ.μ. σε δύο 4ωρες βάρδιες.

Για περισσότερες πληροφορίες στο χώρο και στα τηλέφωνα 24920 22123 και 6974 793679.

Επισκεφθείτε το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών “B and BEE”  για να δείτε από κοντά τον υπερσύγχρονο και πανέμορφο χώρο του Κέντρου ώστε να μπορέσετε να χαρίσετε στα παιδιά σας αξέχαστες στιγμές δημιουργικής αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου τους.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ