ΑΠΟΒΑΣΗ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΗΝ AGROTICA

Κλείνει σήμερα συμβολικά το απόγευμα ο δρόμος Λάρισα – Κοζάνη στο μπλόκο του Τυρνάβου

Μαζική θα είναι η παρουσία των Θεσσαλών αγροτών στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη με την ευκαιρία των εγκαινίων της AGROTICA, η Πανελλήνια Συντονιστική των Μπλόκων.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες οι αγρότες θα μετακινηθούν με περίπου 15 λεωφορεία από κάθε γωνιά του θεσσαλικού κάμπου με στόχο να βρίσκονται στη συμπρωτεύουσα πριν τις 12 όταν και θα ξεκινήσει το συλλαλητήριο.

Ειδικότερα από το νομό Λάρισας με τα μέχρι σήμερα δεδομένα λεωφορεία θα ξεκινήσουν από την Αγιά, την Ελασσόνα, τα Φάρσαλα, τον Τύρναβο, ενώ γίνεται προσπάθεια να φύγει και λεωφορείο από τη Λάρισα και τον Πλατύκαμπο.

Η συμμετοχή σύμφωνα με στελέχη της ΕΟΑΣΝΛ είναι ικανοποιητική και είναι βέβαιο ότι μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής ο αριθμός των αγροτών που θα μετακινηθούν στη Θεσσαλονίκη θα αυξηθεί θεαματικά.

ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Εν τω μεταξύ οι αγρότες στο μπλόκο του Τυρνάβου κλιμακώνουν των αγώνα τους και σε αυτό το πλαίσιο θα προχωρήσουν σήμερα στις 5.30 μ.μ. σε συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου Λάρισα – Κοζάνη στο ύψος του μπλόκου.

Παράλληλα οι αγρότες που βρίσκονται στα μπλόκα συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις της Πανελλαδικής των Μπλόκων, εντείνουν τις προσπάθειές τους για συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης ώστε να συζητήσουν για όλα τα θέματα που τους έβγαλαν στο δρόμο.

Το ραντεβού μάλλον θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο και προσδιορίζεται για τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ