ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λάρισας του Κινήματος Αλλαγής καλεί  τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος στην ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου και ώρα 19.30, στο «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ» Κούμα 4 στην Κεντρική Πλατεία.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Παύλος Χρηστίδης, ο οποίος και θα τοποθετηθεί για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις καθώς και για τις προγραμματισμένες δράσεις του Κινήματος.

ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ

Εν τω μεταξύ με σύνθημα “Συμμετέχω, συνδιαμορφώνω, αποφασίζω. Παίρνω στα χέρια μου το Κίνημα Αλλαγής”, η Ν.Ε. Λάρισας καλεί τους φίλους και τα μέλη να προμηθευτούν την κάρτα μέλους του ΚΙΝΑΛ. Στην ανακοίνωση – κάλεσμα αναφέρονται τα εξής:

“Συντρόφισσα – Σύντροφε

Αγαπητό μέλος

Αποκτώντας την Κάρτα Μέλους του Κινήματος Αλλαγής συμβάλεις κι εσύ στην πολιτική αυτονομία και την οικονομική του ανεξαρτησία.

Έχεις ενεργή συμμετοχή στο Κίνημα Αλλαγής και αποκτάς μια σειρά από αποκλειστικά δικαιώματα, όπως:

1) Δικαίωμα συνδιαμόρφωσης των θέσεών μας, μέσα από τα θεσμοθετημένα όργανα αλλά και μέσα από την πλατφόρμα διαλόγου και τις ηλεκτρονικές ψηφοφορίες.

2) Δικαίωμα ψήφου στις εσωκομματικές διαδικασίες.

3) Δικαίωμα υποψηφιότητας για τα κομματικά όργανα.

4) Δικαίωμα συμμετοχής σε ειδικές διαδικασίες.

Με την Κάρτα Μέλους στηρίζεις την οικονομική αυτοτέλεια του κόμματος και της Νομαρχιακής μας Επιτροπής. Δυναμώνεις, έτσι, τη φωνή του Κινήματος Αλλαγής και ενισχύεις τη δυνατότητά του να βρίσκεται δίπλα στους πολίτες και να αφουγκράζεται τα προβλήματά τους.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λάρισας για την διευκόλυνση των μελών ως προς την απόκτηση της Κάρτας Μέλους, διασφαλίζοντας τα προσωπικά δεδομένα του καθενός , θα δέχεται τα μέλη στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, Ρούσβελτ 51-53, 4ος όροφος (Τρίγωνη Πλατεία), τις ημέρες:

– Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή και ώρες 11:00 έως 14:00.

– Τρίτη και Πέμπτη 18:00 έως 20:00.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας μας είναι τα 2410255201 & 6936644406 ενώ δεχόμαστε και τα ηλεκτρονικά σας μηνύματα στο e-mail: kinal.larissas@gmail.com.”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ