ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Αίσθηση προκάλεσαν σε πολλούς εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου του δήμου Τυρνάβου, οι απουσίες δύο δημοτικών συμβούλων της Δράσης Πολιτών από τις κρίσιμες χθεσινές συνεδριάσεις που είχαν σαν θέματά τους την ψήφιση του τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού, αφού όπως εξελίχθηκε η ψηφοφορία για τον προϋπολογισμό, η παρουσία των δύο και η ταύτισή τους

με την απόφαση της παράταξης θα οδηγούσε σε υπερψήφιση του προϋπολογισμού που κατέθεσε η “Πόλη που Θέλουμε” του κ. Αμάρι.

Οπως ήταν φυσικό η δύο απουσίες των κ.κ. Ανδρέα Ξηρομερίσου και Βάνας Τσαπραλή συζητήθηκαν με τους περισσότερους στην αίθουσα να υποστηρίζουν ότι οι δύο απουσίες αποδεικνύουν ότι υπάρχει ρήγμα στην παράταξη Ροντούλη και δείχνουν ότι δύσκολα οι δύο απόντες θα έλθουν σε σύγκρουση με το κόμμα τους καταψηφίζοντας κρίσιμες προτάσεις της δημοτικής αρχής.

Κάποιοι άλλοι θυμήθηκαν ότι ο κ. Ξηρομερίσιος σε ανάλογες συνεδριάσεις του προηγούμενου δημοτικού συμβουλίου ήταν παρών και καταψήφιζε τον προϋπολογισμό και το τεχνικό πρόγραμμα της δημοτικής αρχής Σαρχώση, έστω και αν οι παρουσίες του στο δημοτικό συμβούλιο ήταν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ελάχιστες.

Τέλος φίλοι της Δράσης Πολιτών με αφορμή τις απουσίες έλεγαν σήμερα ότι αν οι απόντες διαφωνούν με τη γραμμή θα πρέπει να επιλέξουν την αποχώρηση από την παράταξη αλλά και από το δημοτικό συμβούλιο.

Δεν μένει να δούμε τώρα πώς θα αντιδράσει και ο επικεφαλής Αστέριος Ροντούλης…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ