ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Η αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων υλοποιεί ανοιχτή εκδήλωση με θέμα “Παιδί και Ασφάλεια στο Διαδίκτυο”, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου ώρα 11:30 πμ. στη σκηνή του Θεσσαλικού Θεάτρου στο Μύλο του  Παππά . Θα παρουσιαστεί το μουσικό παραμύθι της συγγραφέως Λητώς Τσακίρη Παπαθανασίου με βραβευμένο υλικό από το saferinternet4kids.

Τίτλος του είναι “Ο Ιντερνετούλης  στην παρέα μας” και κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Τζιαμπίρης Πυραμίδα  εικονογράφος Νίκος Γιαννόπουλος.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν: η μουσικός του βιβλίου  Ελένη Σαμαρίνα, η Νατάσσα Νικούλη στα πλήκτρα και η ερμηνεύτρια Έλενα Γκατζά. Η Θεατρική Ομάδα Ενηλίκων του Πολιτιστικού Κέντρου Χορίαμβος, χορογράφει  η Δήμητρα Κολτσίδα και συμμετέχουν οι μαθήτριες της.

Την εκδήλωση ανοίγει ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Θεσσαλίας  Βασίλειος Πίνακάς, Προλογίζει η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας  Κωνσταντίνα Χατζημίχου και η Ψυχολόγος Διδάκτωρ Ψυχοπαθολογίας του παιδιού  Νατάσα Γιάννακα

Μετά την παράσταση ομάδα μαθητών της Α’ και Β’ τάξης δημοτικού των Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λάρισας θα μιλήσει για τα θέματα που απασχολούν τα παιδιά σχετικά με την ασφάλεια τους στο διαδίκτυο.

Η δράση υλοποιείται υπό την Αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.

Παράλληλα το νηπιαγωγείο ΛΗΤΩ στο πλαίσιο των δράσεων εθελοντισμού που υλοποιεί  θα μοιράσει στο κοινό έντυπα ασφαλούς χρήσης για το διαδίκτυο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ