ΑΠΕΔΡΑΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΤΟ «ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ» Η ΑΕΛ

Με 24’’ δευτερόλεπτα διακοπή προς τιμήν του Κόμπι Μπράιαντ ξεκίνησε το ματς στο γήπεδο “Θ. Βαρδινογιάννης”, όπου ΟΦΗ και ΑΕΛ αναμετρήθηκαν στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League 1, με τους «βυσσινί» να καταφέρνουν να πάρουν τον πολύτιμο βαθμό, σε ένα ματς που έληξε χωρίς τέρματα.

Η ΑΕΛ απείλησε μόλις στο 3΄με τον Ουάρντα, με τη μπάλα από παρέμβαση του Φιγκεϊρέδο να καταλήγει κόρνερ, ενώ ο ΟΦΗ απάντησε στο 6’, όταν ο Φιγκεϊρέδο βρήκε τον Βαζ, ο οποίος έπιασε το σουτ, με τον Κρίστινσον σε πολύ καλή μέρα να απομακρύνει τον κίνδυνο για την εστία του.

Στο 22’ η ΑΕΛ είδε τον Γ. Μασούρα που επέστρεψε δανεικός από τον Ολυμπιακό να σουτάρει ψηλά μετά από σέντρα του Γκαζάλ κάνοντας νόημα για αναγκαστική αλλαγή και παραχωρώντας τη θέση στον Μπούστος, ενώ σε ένα παιχνίδι που συνεχίστηκε με φλύαρη υπεροχή του ΟΦΗ οι φιλοξενούμενοι πρόσεχαν τα νώτα τους πηγαίνοντας χωρίς σκορ στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η ΑΕΛ υποχρεώθηκε και σε δεύτερη αναγκαστική αλλαγή στο 52’, με τον Παπάζογλου να δίνει τη θέση του στον Νούνιτς και τον τελευταίο να χάνει σημαντική ευκαιρία 10’ λεπτά αργότερα, όταν μετά από λάθος εκτίμηση του Κοροβέση ο επιθετικός της ΑΕΛ πλάσαρε άστοχα πετώντας στα σκουπίδια την ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, με την ΑΕΛ να κρατά το μηδέν στην άμυνα, ενώ στις καθυστερήσεις (94’) ο Ναμπί σούταρε εκτός περιοχής με τον Κρίστινσον να διώχνει σε κόρνερ και στο 95’ ο κίπερ της ΑΕΛ κράτησε τον πολύτιμο βαθμό για την ομάδα του αποκρούοντας εντυπωσιακά κεφαλιά του Φιγκεϊρέδο!

Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε, με την ΑΕΛ να παίρνει πολύτιμο βαθμό εκτός έδρας, δίχως να έχει γευτεί με τη νέα χρονιά τη νίκη.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μπράουν, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Κοροβέσης, Νέιρα, Μεγιάδο, Βαζ (70′ Ναμπί), Τσιλιανίδης, Σεμέδο (86′ Σόουζα (90’+2′ λ.τ. Μάνος)), Φιγκεϊρέδο.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μπέρτος, Μόρας, Μούζεκ, Αλί Γκαζάλ, Μιλοσάβλιεβιτς, Μασούρας (24′ λ.τ. Μπούστος), Σετσέροβιτς, Ουάρντα (87′ Βινίσιους), Παπάζογλου (52′ Νούνιτς).

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ