ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Συνάντηση με τους γιατρούς των ιατρείων του Δήμου Κιλελέρ πραγματοποίησε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο δήμαρχος τους ενημέρωσε για την επίσκεψή του στο διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη και για τα θέματα που συζητήθηκαν σχετικά με τις προοπτικές αναβάθμισης του συστήματος υγείας

που αφορά στο Δήμο Κιλελέρ.  Στη συνέχεια συζήτησε μαζί τους όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινή λειτουργία των ιατρείων. Τέλος τους ενημέρωσε για την επικείμενη επίσκεψη του διοικητή της 5ης ΥΠΕ σε όλα τα ιατρεία του Δήμου κατά την οποία ο διοικητής θα έχει τη δυνατότητα να σχηματίσει ολοκληρωμένη εικόνα για όλα τα θέματα που σχετίζονται με τον τομέα της υγειονομικής φροντίδας των πολιτών του Δήμου.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες οι αντιδήμαρχοι Κοινωνικής Πολιτικής Κώστας Χατζηκωνσταντίνου και ΔΕ Νίκαιας – Κραννώνα Αχιλλέας Χατζούλης και οι γιατροί Ι. Αβακιάν, Ε. Γκουντουβά, Δ. Ζαμπούκα, Κ. Καραούλη, Λ. Κοντοβός, Μ. Σιάχας και Ι. Τσάτσος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ