ΝΙΚΗ ΤΟΥ Γ.Σ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΑΡΜΕΝΙΟ

Βγαλμένη από όπερα η δήλωση του Γ. Ευαγγέλου

Συνέχεια στη νικηφόρα πορεία του έδωσε ο Γ.Σ Τυρνάβου, που στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ ΕΣΚΑΘ επιβλήθηκε στο κλειστό του Τυρνάβου του Αρμενίου με σκορ 64-50.

Οι παίκτες του Αχιλλέα Ζυγελόπουλου βρήκαν απέναντί τους μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική και φιλότιμη ομάδα που πάλεψε την αναμέτρηση, ωστόσο έπαιξαν όσο χρειάστηκε και πατώντας γκάζι στο τρίτο 10λεπτο πήραν τελικά το παιχνίδι με 14 πόντους διαφορά.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-9, 28-21, 53-29, 64-50

Γ.Σ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Ζυγελόπουλος): Στεφανής 2, Μάλκας 10, Αρότσιος Ν.4, Μουσουλής Α., Παπακωνσταντίνου, Χασαμπαλιώτης 10 (2), Παπάζογλου 4, Αρότσιος Ι., Κρητικός 7 (1), Κότσιρας 14, Μουσουλής Γ. 7, Μάρκου 6.

ΑΡΜΕΝΙΟ (Καψούρης): Γλιάβας 8 ,Ντόκος 3, Σαράντης 6 (2), Αναγνώστου 6, Γκαβλιαρούδης, Ναβροζίδης, Κουκούλης 22 (3), Φιλοκώστας 5.

ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΑΠΟ ΟΠΕΡΑ Η ΔΗΛΩΣΗ Γ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Μιλώντας στο paidis.com ο πρόεδρος του τμήματος Γιάννης Ευαγγέλου μίλησε για μια «επαγγελματική» νίκη της ομάδας του, αποδίδοντας τα εύσημα κυρίως στους «γερόλυκους» που αποτελούν παράδειγμα για τους νεότερους.

«Προφανώς υποτιμήσαμε τον αντίπαλο, που αν και εμφανίστηκε με ολιγομελή αποστολή ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός, ενώ θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθώ στους μεγαλύτερους σε ηλικία αθλητές του συλλόγου μας που με την αγωνιστικότητά τους αποτελούν παράδειγμα για τους νεότερους και τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να αγωνίζονται», ήταν τα λόγια του κ. Ευαγγέλου.

Απαντώντας σε ερώτηση της σελίδας για το εάν η υπόθεση τίτλος καταλήγει φέτος σε Τυρναβίτικα χέρια ο πρόεδρος αντί άλλης απάντησης δανείστηκε μια περίφημη φράση από τον κόσμο της όπερας!

«Τίποτα δεν έχει τελειώσει μέχρι να τραγουδήσει η χοντρή κυρία», τόνισε ο κ. Ευαγγέλου, ευχόμενος καλή συνέχεια και στην ομάδα του Αρμενίου.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com