ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΣΤΟΝ Λ. ΑΥΓΕΝΑΚΗ

Βολές εκ των έσω για τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, με αφορμή τους χειρισμούς του στο θέμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και τις ποινές σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Την επίθεση αυτή τη φορά εξαπολύει ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός, επικεφαλής σήμερα της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Τυρνάβου Αστ. Ροντούλης, ο οποίος δεν ξεχνά και τον τρόπο που χειρίστηκε

ο κ. Αυγενάκης τα χρίσματα στις εκλογές του 2019.

Σε δήλωση του ο κ. Ροντούλης που είναι μέλος της ΝΔ αναφέρει:

“Ο κ. Αυγενάκης, δηλαδή αυτός που μοίραζε τα χρίσματα της  ΝΔ  στα καζαναριά του Τυρνάβου, επέτυχε με την ευφυΐα που τον διακρίνει ένα μεγάλο κατόρθωμα: πολιτικοποίησε το ποδόσφαιρο και ποδοσφαιροποίησε την πολιτική ζωή της χώρας, διχάζοντας τους Έλληνες εντελώς αναιτίως.

Ο κ. Μητσοτάκης να χαίρεται το πρωτοπαλίκαρό του. Τέτοιες κυβερνητικές επιδόσεις καιρό είχαμε να δούμε.Αν, μάλιστα , ο κ. Μητσοτάκης δεν τον εκπαραθυρώσει σύντομα από την Κυβέρνηση, θα αποδείξει πως ο όλος χειρισμός της υπόθεσης ήταν  μια “φωτοβολίδα” , για να αποσπασθεί η προσοχή των πολιτών από τα οξυμένα εθνικά προβλήματα και το μεταναστευτικό.
Καλά θα κάνει ,όμως ,και ο ίδιος ο κ. Αυγενάκης να καταλάβει πως “ό,τι κάνει η γίδα στο πουρνάρι, το βρίσκει στο τομάρι”. Εξάλλου, οι νικητές αναδεικνύονται στο πεδίο της ζώσας πραγματικότητας, μέσα στο γήπεδο δηλαδή, και όχι στα ” Αυγενάκεια παραμάγαζα ” που ο ίδιος έχει μάθει να στήνει εις βάρος της κοινωνίας και των θεσμών.
Βέβαια, αυτά δεν περιμένουμε να γίνουν αντιληπτά από τον κ. Αυγενάκη.Η ορθοφροσύνη του , μάλλον, έχει πειραχτεί από τις αναθυμιάσεις των καζαναριών του Τυρνάβου. Γι αυτό και ας μην δίνουμε μεγάλη σημασία πια  στον εν λόγω κύριο. Αρκετά έχει ξεφτιλιστεί. Από μόνος του”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ