ΠΕΡΑΣΕ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ Ο ΠΟΕ

Νίκη-ανάσα για το Αργυροπούλι

«Επαγγελματική» νίκη για τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ ΠΟΕ που επικράτησε του Τυρνάβου με 0-2, σημειώνοντας από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο, με τους Τυρναβίτες να ολοκληρώνουν την αναμέτρηση με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γανού με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το σκορ άνοιξε στο 19ο λεπτό του αγώνα ο Πεπκολάι με δυνατό σουτ, ενώ οι παίκτες του Γ. Παπαντωνίου προσπάθησαν να απαντήσουν χτυπώντας στην κόντρα χωρίς αποτέλεσμα.

Η νίκη του ΠΟΕ «κλείδωσε» στις καθυστερήσεις, όταν ο Γανός υπέπεσε σε παράβαση εντός περιοχής αντικρίζοντας τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες, ενώ το πέναλτι που υποδείχθηκε εκτέλεσε εύστοχα ο Χάμος (95’) για το 0-2.

Τύρναβος 2005 (Γιώργος Παπαντωνίου): Φαρμάκας, Παπαδόπουλος, Γανός, Αυλογιάρης, Μπισμπιγιάννης, Μπάκος, Γιαννάκι (46′ Μίγας λ.τ), Μητρακούλης, Τσιρβούλης, Πρισακάρου, Βλιώρας.

ΠΟΕ (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Αθανασούλης, Νταμπώσης, Λαγός, Περτζιόνι, Καραγκούνης, Χάμος, Πεπκολάι (81′ Πετάνι), Μπαρλαγιάννης (69′ Ζηρδέλης), Ματούλας, Λαζαρίδης (46′ Σουγλής).

ΝΙΚΗ-ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ

Στη μάχη της παραμονής νίκη- ανάσα πανηγύρισε το Αργυροπούλι που επικράτησε του φιλότιμου Δαμασιακού με 1-0. Το μοναδικό τέρμα που έκρινε τελικά και την αναμέτρηση σημείωσε μόλις στο 11’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Μπέλτσιος χαρίζοντας τη νίκη και το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

Δόξα Αργυροπουλίου (Κώστας Τσιάγκος – Σπύρος Μπέλτσιος): Μπαχτσιβάνος Αστ., Μπαχτσιβάνος Αστ., Σακοράφας Β., Σακοράφας Χρ., Παραφέστας, Φουρτούνας (66′ Λεσάι), Νικολακούλης, Τσιάγκος, Μπέλτσιος (46′ Καλόγηρος), Καρακίτσιος (90′ Πέρκας), Τσούτσας.

Δαμασιακός (Χρήστος Λιάπης): Νικολακούλης, Γεωργατζιάς, Πούτας, Ιωαννίδης, Καρακάνος, Δούκας (87′ Μπακαΐμης), Τσιάλτας, Παπαγεωργίου, Ραπτοτάσιος (57′ Λέτσιος), Λούτσος, Γελαλής.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ