ΕΚΟΨΑΝ ΠΙΤΑ ΟΙ Α.Ο. ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΦΟΙΒΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Με μεγάλη επιτυχία και σε ένα ασφυκτικά γεμάτο χώρο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 στο κτήμα Δριστέλλα η εκδήλωση για την από κοινού κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας των σωματείων Α.Ο. Δήμητρα Γιάννουλης (ποδοσφαιρική ομάδα) και ο Α.Ο.Φοίβος Γιάννουλης (Μπάσκετ & Βόλεϊ) που ένωσαν τις δυνάμεις τους για μια δεύτερη φορά σε ένα κλίμα συνεργασίας

και σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση.

Η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Νίκου Λιούπα, των αντιδημάρχων Δήμου Λαρισαίων κ.κ. Γιάννη Αλεξούλη και Ρίτας Απρίλη, του Περιφερειακού συμβούλου Στέλιου Δημότσιου, των Δημοτικών συμβούλων κ.κ. Θωμά Δαούλα, ανάση Μαμμάκου και Θανάση Δρυστέλλα, του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Γιάννουλης κ. Δαβλέρη, τοπικών συμβούλων, εκπροσώπων συλλόγων και φορέων της περιοχής και διοικητικών της ΕΠΣ Λάρισας. Την πίτα ευλόγησε ο Πάτερ Ιωάννης της ενορίας Αγίου Γεωργίου.

Η εκδήλωση όμως εκτός από τις δηλώσεις των δυο προέδρων των κ.κ. Ιωάννη Κοβούσογλου & Πέτρου Προβίδα και των προσκεκλημένων για την αξία του ερασιτεχνικού αθλητισμού και τις θυσίες των ανθρώπων που ασχολούνται με αυτόν, περιελάμβανε και την βράβευση ανθρώπων που έχουν προσφέρει στο αθλητισμό.

Έτσι τιμήθηκαν για την προσφορά τους  οι χορηγοί Χρυσοβαλάντης Μπέσιος της γνωστής εταιρίας πυροσβεστικών ειδών, Νίκος Μπαράς της αλυσίδας σούπερ μάρκετ, ο επιστήμονας και πρώην ερασιτέχνης καλαθοσφαιριστής  γιατρός κ. Γιώργος Κομνός και ο αθλητής μπάσκετ που κλήθηκε στην Εθνική Δημήτρης Δρυστέλλας.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ