ΕΚΟΨΑΝ ΠΙΤΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα οι εργαζόμενοι του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου.Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ,ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Ιωάννης Κόκουρας, και ο αντιδήμαρχος Λάσκαρης Μανδηλάς, ενώ την παράταξη Δράση Πολιτών εκπροσώπησε ο δημοτικός σύμβουλος και εργαζόμενος στο Κ.Υ. Βαγγέλης Ντέλας.

Σύντομο χαιρετισμό και ευχές απηύθυναν ο δήμαρχος και η διευθύντρια του κέντρου υγείας κ. Αναστασία Νικητίδου υποσχόμενοι οτι θα είναι δίπλα στους εργαζόμενους για την επίλυση των προβλημάτων , τα οποία δεν είναι και λίγα.

Επίσης παρευρέθηκαν και τα μέλη του συλλόγου εργαζομένων των κέντρων υγείας κ.κ. Βασίλης Κόντης, Δημήτρης Γουναράς και Αντώνης Βαλιώτης .

Επιστολή απέστειλε ο Αν. Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας  Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Ηλίας Τσιαούσης, επισημαίνοντας τα εξής:

“Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνατε να με προσκαλέσετε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Δυστυχώς όμως ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, δεν μου επιτρέπουν να παρευρεθώ στην τόσο όμορφη εκδήλωση σας.Γνωρίζω πως παλεύετε και αγωνίζεστε  με εντατικούς ρυθμούς για την αντιμετώπιση και τη λύση όλων των προβλημάτων που αφορούν το Κ.Υ. Τυρνάβου αλλά και γενικότερα απασχολούν το χώρο της Υγείας.Επιτρέψτε μου λοιπόν  από καρδιάς , να σας ευχαριστήσω και να σας υποσχεθώ ότι ως συνάδελφος ,αλλά και μέσα από το νέο θεσπιζόμενο ρόλο μου ως Αναπληρωτής Διοικητής της 5ης Υ.ΠΕ. ,θα είμαι δίπλα σας στο τόσο δύσκολο και σημαντικό έργο σας.Ελπίζω η μόνιμη και συνεχής παρουσία μου δίπλας σας ,να αποτελέσει  εφαλτήριο για την επίλυση αυτών των προβλημάτων και να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας. Σας εύχομαι να είστε υγιείς και το νέο έτος να είναι μια δημιουργική χρονιά για όλους μας”.

Συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν ο αποχαιρετισμός της  Διευθύντριας Γενικής Ιατρικής κ. Αννας Τσουκαρέλα -Καμπάκου, λόγω συνταξιοδότησης, η οποία για 35 χρόνια πρόσφερε τις υπηρεσίες της στην τοπική κοινωνία του Δήμου Τυρνάβου.

Την ευθύνη της άψογης διοργάνωσης είχαν οι Γεωργία Μαργαρίτη-Ντούμου, Δήμητρα Αντωνοπούλου και Ευάγγελος Ντέλας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ