ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΗΣ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ Ο ΆΔ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΖΗΤΑ ΩΜΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΣΠΙΤΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ευθείες βολές του Β. Κόκκαλη κατά του υπουργού Ανάπτυξης με αφορμή δηλώσεις του για την προστασία της 1ης κατοικίας

Με αφορμή τη δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη ότι «η προστασία της πρώτης κατοικίας είναι επιζήμια για την οικονομία» ο αναπληρωτής τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Λάρισας κ. Βασίλης Κόκκαλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο κολαούζος του ακραίου νεοφιλελευθερισμού, γνωστός για τις «κοινωνικές ευαισθησίες» του αλλά και για τις… μάχες προάσπισης των κεκτημένων των πολλών, Άδωνις Γεωργιάδης, ξαναχτύπησε! Μας είπε με τον πλέον ωμό τρόπο, όπως ακριβώς προ μηνών είχε πει και στον απεγνωσμένο Μακεδόνα αγρότη «να πάει την παραγωγή του στην Κουμουνδούρου», ότι ο νόμος για την προστασία της πρώτης κατοικίας είναι «επιζήμιος για την οικονομία»!

Με απλά λόγια, ο κ. Γεωργιάδης λέει πως καλύτερα είναι τα χτυπημένα από την δεκαετή κρίση χιλιάδες νοικοκυριά, να χάσουν το κεραμίδι τους, να μείνουν στο δρόμο, για να… βελτιωθούν οι συνθήκες «ανάπτυξης» στη χώρα μας. Το ερώτημα βέβαια είναι για ποιόν θα υπάρξει βελτίωση συνθηκών και σε ποιόν θα φέρει όφελος αυτή η ανάπτυξη; Μα βέβαια στην ολιγαρχία και στα κερδοσκοπικά funds τους οποίους υπηρετεί ο κ. Γεωργιάδης με περισσή… οσφυοκαμψία.

Ας είναι. Τον παραδίδουμε στην κρίση του ελληνικού λαού. Ελπίζουμε βέβαια οι κατάπτυστες αυτές απόψεις να είναι προσωπικές και να μην εκφράζουν τον σχεδιασμό της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Υ.Γ. Αλήθεια κ. Γεωργιάδη, ποια είναι η δική σας σχέση με τον τραπεζικό δανεισμό;»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ