ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ Η Ν.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ

Με τον Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νικόλαο Γάτσα παρουσία και των Αντιδημάρχων Γιάννη Νάνου και Διονύση Κουρομπίνα, συναντήθηκε κλιμάκιο της Ν.Ε Λάρισας του Κινήματος Αλλαγής, αποτελούμενο από τον Γραμματέα Μιχάλη Τολίκα, τον αναπλ. Γραμματέα Γιώργο Βαλάρη, το μέλος και αναπλ. Γραμματέα του τομέα Αυτοδιοίκησης του ΚΙΝΑΛ Στέλιο Τσιάκαλο, και το μέλος Βαγγέλη Μπαρά.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των επαφών που έχουν τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής με αυτοδιοικητικούς και κοινωνικούς φορείς στην πορεία προς την πολιτική συνδιάσκεψη του ΚΙΝΑΛ. Πέραν των προβλημάτων των πολιτών, συζητήθηκαν  ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του Δήμου Ελασσόνας και τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής.

Ο κ. Γάτσας μίλησε για ένα σύγχρονο μοντέλο διοίκησης στον Δήμο Ελασσόνας που αξιοποιεί τις προτάσεις των δημοτών για την βελτίωση της καθημερινότητάς τους ενώ επενδύει και στην ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής. Στους βασικούς άξονες της πολιτικής του, ενέταξε την προώθηση των εξαιρετικών ντόπιων κτηνοτροφικών και αγροτικών προϊόντων, την ενίσχυση των παραγωγικών υποδομών και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όλους τους δημότες.

Προανήγγειλε ακόμη ότι σύντομα ολοκληρώνεται το νέο επιχειρησιακό σχέδιο του Δήμου αλλά και ένας σύγχρονος τουριστικός οδηγός που θα συμβάλει στην ενίσχυση της εξωστρέφειας και την αύξηση της  επισκεψιμότητας στον Όλυμπο και στα αξιόλογα μνημεία που έχει ο Δήμος Ελασσόνας στην επικράτειά του.

Το κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ στη συνέχεια συναντήθηκε με στελέχη και μέλη της Δ.Ο. Ελασσόνας όπου και συζητήθηκαν  οι προγραμματισμένες δράσεις του Κινήματος  και ο τρόπος απόκτησης της κάρτας μέλους, ανανεώνοντας τη συνάντηση σε προγραμματισμένη ημερομηνία εντός του Φεβρουαρίου εν όψει και της θεματικής περιφερειακής συνδιάσκεψής.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com