ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΛΕΤΣΙΟΣ

Νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλελέρ αναδείχθηκε, ύστερα από τον την παραίτηση για προσωπικού το λόγους του μέχρι πρότινος προέδρου Αχιλλέα Βαρδακούλη, ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Σπύρος Καλέτσιος. Σε ειδική συνεδρίαση που έγινε στο δημαρχείο Κιλελέρ στη Νίκαια τον κ. Καλέτσιο ψήφισαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας του συνδυασμού «Νέο Κιλελέρ»,

ψήφο με την οποία συντάχθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού της ελάσσονος αντιπολίτευσης «Νέοι Ορίζοντες» κ. Αγγελουσόπουλος.

Από τη διαδικασία εκλογής αποχώρησαν οι σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης του συνδυασμού «Ενωμένο Κιλελέρ» επικαλούμενοι παραβίαση διαδικαστικών κανόνων, ενώ δήλωσε ότι απέχει της διαδικασίας εκλογής ο εκπρόσωπος του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλελέρ» κ. Σταμουλάκης.

Την εύρυθμη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου υπό την προεδρία του Αχιλλέα Βαρδακούλη εξήρε ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος αλλά και το σύνολο του σώματος, ενώ ο  απερχόμενος πρόεδρος  ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν έτσι ώστε οι συνελεύσεις του Δημοτικού Συμβουλίου να γίνουν σε πολιτισμένο και δημοκρατικό κλίμα παρά τις όποιες διαφωνίες.

Ο κ. Καλέτσιος ευχαρίστησε αρχικά το δήμαρχο και τη δημοτική του ομάδα για την τιμή που του κάναν να τον προτείνουν για πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και για την υπερψήφισή του. Δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει το παραχθέν έργο του προκατόχου του και δήλωσε ότι  στόχος του είναι η διενέργεια των δημοτικών συμβουλίων σε συναινετικό κλίμα. Δήλωσε επίσης ότι θα σεβαστεί στο ακέραιο το θεσμικό του ρόλο, τον κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου και την επιθυμία των συμπολιτών του να προωθούνται προς επίλυση τα αιτήματά τους και να δίδονται λύσεις στα προβλήματα που αφορούν στο σύνολο του Δήμου. Τέλος, κατέγραψε τη διάθεσή σου για εποικοδομητική συνεργασία με όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ