ΑΓΕΦΥΡΩΤΟ ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

Τελικά η χθεσινή ανακοίνωση της Σ.Ε. της οργάνωσης Λάρισας της ΔΑΚΕ Καθηγητών, αντί να δώσει λύση στο πρόβλημα της μη εκλογής προεδρείου στο δ.σ. της ΕΛΜΕ, έριξε λάδι στη φωτιά με αποτέλεσμα στη σημερινή συνεδρίαση του οργάνου να αναδειχθεί σε μέγιστο βαθμό το χάσμα μεταξύ των εκλεγμένων μελών της παράταξης στο δ.σ. της ΕΛΜΕ.

Ετσι σήμερα οι 3 από τους 4 εκλεγμένους της ΔΑΚΕ κ.κ. Κωστόπουλος, Μπατσίλα και Φούντας τόνισαν ξεκάθαρα στη συνεδρίαση ότι η χθεσινή ανακοίνωση της Σ.Ε. δεν ελήφθη με νόμιμες διαδικασίες και είχε ως στόχο να παραπλανήσει τόσο το δ.σ. της ΕΛΜΕ, όσο και τους ψηφοφόρους της ΔΑΚΕ. Οι ίδιοι ξεκαθαρίζοντας τη στάση τους τόνισαν ότι θα περιμένουν την απόφαση της κεντρικής ΔΑΚΕ για το θέμα του προέδρου και ως εκ τούτου μέχρι αυτή να ανακοινωθεί θα απέχουν από τις συζητήσεις για τη συγκρότηση προεδρείου στην ΕΛΜΕ, ενώ για να συμβάλουν στην εύρυθμη λειτουργία του οργάνου θα συμμετέχουν στις συζητήσεις όλων των άλλων θεμάτων που απασχολούν το δ.σ. του συνδικαλιστικού οργάνου των καθηγητών.

Με δεδομένη αυτή την εξέλιξη ούτε σήμερα βγήκε προεδρείο στην ΕΛΜΕ Λάρισας.

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. ν. Λάρισας στη συνεδρίασή του στις 05-02-2020  δεν συγκροτήθηκε σε σώμα λόγω μη απαρτίας,  μετά την αποχώρηση τριών μελών του

Η επόμενη συνεδρίαση ορίστηκε  την Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 15:30.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ