ΟΜΑΔΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Τη διοργανώνουν το Ακτινολογικό Κέντρο Σ. Αμάρι και το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας Ελ. Μπουκουβάλα

Το Ακτινολογικό Κέντρο «Σύγχρονη Ιατρική Απεικόνιση» του Σάμερ – Αθανάσιου Αμάρι σε συνεργασία με την Συστημική Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια, Μπουκουβάλα Ελευθερία, ανακοινώνουν την υλοποίηση Ομάδας  Συμβουλευτικής Υποστήριξης για γυναίκες με εμπειρία Καρκίνου του Μαστού.

Οι ενδιαφερόμενες θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν δωρεάν στην ομάδα συμβουλευτικής υποστήριξης, στόχος της οποίας είναι οι συμμετέχουσες, γυναίκες με εμπειρία καρκίνου μαστού, να ανταλλάσσουν εμπειρίες, σκέψεις, συναισθήματα αλλά και να μοιραστούν ανησυχίες και προβληματισμούς που μπορεί να συνδέονται με ζητήματα: υγείας – ασθένειας, οικογένειας, παιδιών κ.α. σε ένα προστατευμένο ομαδικό πλαίσιο.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα:

Αμάρι Σάμερ: 2492025460, κιν. 6972721749

Μπουκουβάλα Ελευθερία: 2492400655, κιν. 6993680157

Ο κ. Αμάρι

Τη χθεσινή ημέρα, 4 Φεβρουαρίου,  “Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου” επέλεξε  ο Ακτινοδιαγνώστης Αμάρι Σάμερ Αθανάσιος να ανακοινώσει την υλοποίηση Ομάδας Συμβουλευτικής Υποστήριξης για γυναίκες με εμπειρία Καρκίνου του Μαστού. Ο κ. Αμάρι σημειώνει:

«Μία τέτοια ημέρα, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως άλλη μία ιδέα που είχα εδώ και καιρό, παίρνει σάρκα και οστά: την υλοποίηση Ομάδας Συμβουλευτικής Υποστήριξης για γυναίκες με εμπειρία Καρκίνου του Μαστού.

Για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, νοιαζόμαστε και το αποδεικνύουμε έμπρακτα.

Ευχαριστώ την Συστημική Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια, Μπουκουβάλα Ελευθερία, όπου με την εμπειρία και τις γνώσεις της θα προσφέρουμε στήριξη σε αρκετές γυναίκες που στις μέρες μας το έχουν ανάγκη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ